Naslovna » BG svaštara » Promocije » MX4D: Prvi Cineplexx 4D bioskop uskoro u Beogradu
MX4D: Prvi Cineplexx 4D bioskop uskoro u Beogradu
MX4D: Prvi Cineplexx 4D bioskop uskoro u Beogradu

MX4D: Prvi Cineplexx 4D bioskop uskoro u Beogradu

Cineplexx je najavio najnoviju MX4D tehnologiju, tj. prvi Cineplexx 4D bioskop u Beogradu.

Svi ljubitelji sedme umetnosti će imati priliku da uz pomoć specijalnih efekata, revolucionarne 4D tehnologije, osete i gledaju film čitavim telom isključivo u bioskopu Cineplexx u Beogradu.Promo

Posle samo nekoliko zemalja sveta, savremena MX4D tehnologija biće dostupna po prvi put i ljubiteljima filmova u Beogradu, koji će uskoro moći da iskuse najaktuelnije filmove i u „četvrtoj dimenziji“.

Šta je MX4D?

MX4D predstavlja budućnost kinematografije i pruža čak 14 specijalnih efekata, među kojima su kiša, vetar, magla, čak i sneg!

Uz pomoć MX4D tehnologije, posetioci će utonuti u platno i postati deo filma, pošto je MX4D sala opremljena sa specijalnim sedištima koja se kreću u skladu sa radnjom filma.

Dodatni uređaji proizvode mirise i mehuriće, kao i golicanje vrata i nogu, tako da tokom gledanja filma u Cineplexx MX4D sali sva čula će biti aktivna.

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koju su odobrili najveći holivudski studiji što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.