Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (30. avgust 2018)
Novi filmovi u bioskopima (30. avgust 2018): Nemilosrdni plišani
Novi filmovi u bioskopima (30. avgust 2018): Nemilosrdni plišani

Novi filmovi u bioskopima (30. avgust 2018)

Nemilosrdni plišani, Život i smrt Džonija Gotija, Opatica iz pakla, Tom i Bob – misija spasavanja sveta – to su novi filmovi u bioskopima od 30. avgusta 2018.

Nemilosrdni plišani

https://youtu.be/ASiZ6agfhiM

Brajan Henson je spojio najluđe od „Ulice Sezam“ i „Mapet šoua“ ne bi li dobio dobitnu komediju crnog humora.

Radnja je smeštena u kriminalno podzemlje Los Anđelesa u kojem lutke i ljudi žive zajedno, ali lutke se smatraju građanima drugog reda.

Posrnuli bivši policajac i poročni privatni detektiv, Fil Fillips (lutka), odlučan je u otkrivanju serijskog ubice koji je ubio njegovog brata, a sada ubija članove popularne serije iz ‘80-ih godina. Kako bi rešio slučaj, udružuje se s detektivkom Edvards, svojom bivšom partnerkom koju ne podnosi.

Originalni naslov: The Happytime Murders. Dužina trajanja filma: 91 minut. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, komedija, krimi. Uloge: Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Maya Rudolph. Reditelj: Brian Henson.

Život i smrt Džona Gotija

Novi filmovi: Život i smrt Džona Gotija

Mafijaška drama „Život i smrt Džona Gotija“ priča je o jednom od najpoznatijih šefova podzemlja u istoriji.

Film cilja ka dostizanju tradicije velikih gangsterskih filmova nalik trilogiji „Kum“ ili „Lice sa ožiljkom“. Priču pripoveda Gotijev sin Džon Džunior, a radnja prati njegov život od detinjstva u siromaštvu do uspeha u podzemlju Njujorka.

Tokom vremena, Goti je rastao pod okriljem Gambino klana, jedne od pet velikih „porodica“ njujorške Koza nostre. Političkim manevrima, uz pomoć saradnika, Goti je „uklonio“ starog gazdu i ubrzo preuzeo titulu glavnog čoveka organizacije. On je tada postao „kum“, bez konkurenata kako u „porodici“ Gambino, tako i u celom Njujorku.

Džon Goti je takođe bio jedan od najšarmantnijih šefova podzemlja, dok su ga njujorški i nacionalni mediji obožavali. Vrhunac popularnosti je dostigao kada se njegov lik, koga je naslikao Endi Vorhol, pojavio na naslovnoj strani časopisa „Tajm“.

Zakon mu je na kraju došao glave.

Film „Život i smrt Džona Gotija“ donosi uvid i u njegov život u zatvoru, kao i želju njegovog sina da izađe iz porodičnog biznisa. Posle smrti poslednjeg „kuma“ zvanično je završena epoha njujorške Koza nostre.

Kevin Konoli potpisuje režiju ovog filma, dok su scenario napisali Lem Dobs i Lio Rosi po knjizi „U senci mog oca“ autora Džona Gotija Džuniora.

Originalni naslov: Gotti. Dužina trajanja filma: 104 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: biografski, krimi. Uloge: John Travolta, Spencer Rocco Lofranco, Kelly Preston. Reditelj: Kevin Connolly.

Opatica iz pakla

Novi filmovi: Opatica iz pakla

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre „Prizivanja zla” i „Anabel”.

Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu.

Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „Prizivanje zla”.

Film će premijerno biti prikazan 5. septembra u nekoliko beogradskih bioskopa.

Originalni naslov: The Nun. Dužina trajanja filma: 96 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: horor, triler. Uloge: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons. Reditelj: Corin Hardy.

Tom i Bob – misija spasavanja sveta

Novi filmovi: Tom i Bob - misija spasavanja sveta

Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medveda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda. Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći.

Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk.

Oni beže od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu. Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume.

Originalni naslov: Two Tails. Dužina trajanja filma: 75 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2018. Žanr: animirani, avantura, porodični. Glasovi (sinhronizacija): Jovana Jelovac, Miljan Prljeta, Milan Zoričić, Marija Stojić, Miomira Dragićević. Reditelj: Victor Azeev.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.