Naslovna » Izlasci » Festivali » I ove godine O.U.R. Pub u gostionici Belgrade Beer Fest-a
O.U.R. Pub u gostionici Belgrade Beer Fest-a
O.U.R. Pub u gostionici Belgrade Beer Fest-a

I ove godine O.U.R. Pub u gostionici Belgrade Beer Fest-a

Nedaleko od treće bine „Alternative stage powered by SubBeerni Centar“, u prvoj zoni Belgrade Beer Fest-a nalazi se gostionica u kojoj možete posetiti najbolje beogradske pabove na otvorenom. Stoga ne čudi da je i O.U.R. Pub tu našao svoje mesto. 

Pored široke ponude pića, glavni specijalitet biće kvalitetne domaće kobasice.

Organizacija udruženog rada, ili skraćeno OUR, skoro deset godina je prepoznatljivo ime u ugostiteljstvu. Nekada je na adresi Beogradska 71 bio O.U.R. Bar, a sada je to O.U.R. Pub.

Mnogi ga zovu „Our“ (engl. naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na domaćem terenu.

Bogata češka kuhinja sa kreativnim dopunama iz ostalih zemalja koje neguju pab kulturu, kao i tradicija ispijanja piva, neizostavni su deo imidža, a neuobičajeno razumne cene su dodatna pogodnost.

Ulaz u ovaj pab se nalazi tik uz ulaz u sportski centar „Tašmajdan“, a veliki stakleni izlog pruža široki pogled na lepi Tašmajdanski park. Tokom sunčanih dana na ovom mestu dolazi do izražaja boja punog drveta koja je dominantna.

U O.U.R. Pub-u često gostuju najistaknutiji muzičari, tako da se tu može uživati u jazz, blues, funk, rock i akustičnim svirkama, pa čak i disco žurkama koje se lepo uklapaju u ovo mesto. Za one koji vole stvarno dobru klopu i pivo, a ipak imaju istančan ukus, tu je O.U.R. Pub.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.