Naslovna » BG svaštara » Promocije » Porodični vikend u bioskopu Cine Grand
Porodični vikend u bioskopu Cine Grand
Porodični vikend u bioskopu Cine Grand

Porodični vikend u bioskopu Cine Grand

Porodični vikend biće održan 1. i 2. septembra od 10.00 do 17.00, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica.

Na repertoaru su porodični filmovi „Neviđeni 2“, „Luis i drugari iz svemira“, „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“, kao i premijera uzbudljive avanture „Tom i Bob: Misija spašavanja sveta“.Promo

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice, plazmu i Mali Politikin zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. Pripremljeni su pokloni iznenađenja, kao i kreativne radionice u kojima će mališani moći da uživaju.

Članstvo u Porodičnom klubu je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice.

Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17.00, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Uz jednog korisnika Porodične kartice se dobija mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.