Naslovna » Izlasci » Sport » SOFAda: Leto na Adi
SOFA
SOFA - za besplatno bavljenje sportom

SOFAda: Leto na Adi

I ove godine udruženje SOFA nudi mladima priliku da uživaju u sunčanim danima i provedu ih u prirodi, družeći se i uz to čineći nešto dobro za sebe.

Cilj udruženja SOFA je da mladima, uzrasta od 18 do 30 godina, omogući da se bave sportom besplatno.Za dž

Sve što je potrebno je da naprave svoj profil na sajtu www.sofa.rs, pronađu u kalendaru aktivnosti sport koji im najviše prija, i dođu. Aktivnosti koje su za njih organizovane na Adi Ciganliji su stoni tenis, odbojka na pesku, badminton, joga, teretana i trening kondicione pripreme. Takođe, obezbeđeni su bicikle i roleri koje mogu besplatno iznajmiti.

Detaljnije informacije o pojedinačnim sportovima, kao i raspored aktivnosti, nalaze se na sajtu.

Pored SOFAde, SOFA nudi redovne aktivnosti koje se održavaju tokom čitave godine, na Zavodu za sport i medicinu sporta i na „11. aprilu“, i trudi se da besplatno bavljenje sportom omogući i mladima u drugim gradovima Srbije. Za sada joj je to pošlo za rukom u Subotici, Kragujevcu i Nišu.

SOFA – neprofitno sportsko udruženje

Za one koji do sada nisu čuli za SOFU, SOFA je neprofitno sportsko udruženje studentskih i omladinskih fizičkih aktivnosti.

Ideja o projektu nastala je pre četiri godine, kada je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić predstavio studentima, a SOFA i sada svoje aktivnosti organizuje pod pokroviteljstvom i podrškom Ministarstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.