Naslovna » Izlasci » Festivali » Treća bina Belgrade Beer Fest-a u saradnji sa Subbeernim centrom
Subbeerni centar na Belgrade Beer Fest-u
Subbeerni centar na Belgrade Beer Fest-u

Treća bina Belgrade Beer Fest-a u saradnji sa Subbeernim centrom

Na najvećem pivsko-muzičkom festivalu u ovom delu Evrope ovog leta će od 15. do 19. avgusta na Ušću biti dostupan i „Alternative stage powered by Subbeerni centar“.

Zajedno sa Main i Inovative stage-om, ova bina koja je smeštena blizu „Gostionice“, ponudiće posetiocima festivala širi izbor izvođača, pre svega domaćih. Ideja za novi stejdž proistekla je iz saradnje sa novim kultnim mestom u Beogradu, „SubBeernim centrom“, koji se nalazi u podzemlju
Cetinjske 15.

Iako je otvoren krajem prošle godine, „SubBeerni centar“ je već prepoznat kao žarište nešto alternativnijih muzičkih i kulturno-umetničkih zbivanja u Beogradu. Smešten u centru grada, ovaj veliki underground prostor ugostio je već više od 30 velikih imena kako domaće, tako i regionalne, pa i svetske muzičke scene.

Tokom leta, „SubBeerni centar“, jedna od najvećih pivnica u regionu, od 4. jula preneo je svoje aktivnosti na „Beer Garden“ koji traje do 28. avgusta.

Tokom petodnevnog trajanja Belgrade Beer Fest-a „Beer Garden powered by SubBeerni centar“ neće biti aktivan, već nastavlja sa radom u utorak, 21. avgusta.

Na ovom stejdžu će nastupati izvođači koji su već sarađivali sa SubBeernim centrom poput Kande Kodže i Nebojše, Zone B, Obojenog programa, Zostera, Đorđa Miljenovića i mnogih drugih.

Posebna muzička poslastica su mladi neafirmisani bendovi koji su ostvarili rezultate na Bunt Rock Festivalu (RTS) i koji će svirati svakog dana na ovoj bini.

Belgrade Beer Fest - program

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.