Naslovna » Izlasci » Sajmovi » VII Lady Fair – sajam za žene na Ušću
Lady Fair - sajam za žene
Lady Fair - sajam za žene

VII Lady Fair – sajam za žene na Ušću

Tokom vikenda, 8. i 9. septembra, ispred tržnog centra „Ušće“ biće održan sajam za žene – VII Lady Fair.

Posetioci će te dane provesti uživajući u veoma bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, Kutku za ulepšavanje, koncertima iznenađenja…

Očekuje se raznovrstan i neprekidan program na bini gde će se smenjivati plesne grupe, različite vrste fitnesa. Svi koji budu posetili manifestaciju uživaće u predavanjima life i business coach-eva, vežbati sa poznatim instruktorima, probati neka fina jela.

Dame će moći da se upoznaju i sa najnovijim trendovima u svetu šminke, saznaju tajne italijanskih lepotica, a moći će da čuju i dosta toga o dijabetesu, merenju pritiska…Za dž

Veliko interesovanje je za Kutak za ulepšavanje gde će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene, a biće i nekih premijera.

Oko 40 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika.

Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Ulaz je besplatan.

Oranizator sajma za žene Lady Fair je kompanija Snar Group. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.