Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Guitar Art Day: Bojan Ivanovski – Fingerstyle guitar
Guitar Art Day: Bojan Ivanovski
Guitar Art Day: Bojan Ivanovski

Guitar Art Day: Bojan Ivanovski – Fingerstyle guitar

U subotu, 22. septembra od 18.00, biće organizovan Guitar Art Day koji će se održati na trgu novobeogradskog kompleksa West 65.

Na početku programa predstaviće se mladi talenti Kreativnog kursa gitare i BeoBalet hor, a zatim će poznati gitarista Bojan Ivanovski održati koncert „Fingerstyle guitar“.

Ulaz je slobodan.Za dž

Biće to prilika da svi poznavaoci dobrog gitarskog zvuka uživaju u koncertu jednog od naših najznačajnijih gitarista mlađe generacije. Koncertni program specijalno je pripremljen za ovu priliku, a Bojan Ivanovski će izvesti najpoznatije gitarske numere u autorskim aranžmanima.

U okviru projekta Guitar Art Day biće predstavljena i velika instalacija gitare od 10 metara, koja na najatraktivniji način za publiku simbolizuje i promoviše najpopularniji instrument na svetu – gitaru.

Za najmlađe posetioce pripremljene su Art radionice, igrice i pokloni.

Bojan Ivanovski jedan je od naših najznačajnijih gitarista mlađe generacije. U proteklih 10 godina profesionalno radi kao studijski muzičar gde sviranjem i proučavanjem različitih stilova na električnoj gitari dobija inspiraciju da napravi projekat „A Whole New World“ gde na svojim nastupima spaja klasični, džez i rok stil sviranja gitare. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.