Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Nova generacija hit igara donosi podršku za napredne AMD tehnologije

Nova generacija hit igara donosi podršku za napredne AMD tehnologije

Ništa gore nego kada se početak nove školske godine poklopi sa izlaskom jedne fenomenalne PC Igre! 😊

Dugo očekivani Strange Brigade je stigao. Zasnovan na poslednjoj generaciji naprednog „Asura“ grafičkog endžina, novi hit kompanije Rebellion transportuje igrača u maštoviti svet mitskih čudesa i čudovišta, koja treba potamaniti i spasiti sebe i svoje prijatelje.

Strange Brigade donosi izvornu podršku za najnaprednije grafičke API-e poslednje generacije – Vulkan i DirectX 12, zahvaljujući kojima ova prelepa igra ne samo da izgleda fenomenalno, već donosi izuzetan frame-rate i veoma fluidan frame-pace.

Kompanija Rebellion je u saradnji sa inženjerskim timom AMD-a implementirala podršku za nekoliko izuzetno naprednih tehnologija, koje igrački ugođaj podižu za stepenicu više:

AMD FreeSync 2 HDR omogućava živopisne piksele i širok kolorni spektar uz zadržavanje izuzetno niskog odziva na HDR monitorima za PC. Ovo rezultuje sačuvanim detaljima u šarenolikim scenama visokog kontrasta. Uprošćeno rečeno, zahvaljujući ovoj tehnologiji, svetle scene su svetlije, a mračne, istinski crne, uz čuvanje svih ostalih detalja.

Asinhrono procesiranje je automatski omogućeno u okviru poslednje generacije „Asura“ grafičkog endžina. Zahvaljujući tome, iskorišćenje grafičkih resursa u okviru GPU-a je maksimizovano, ulazna latencija je dodatno smanjena, a efikasnost i performanse podignute, jer se koriste GPU resursi, koji bi bez ove tehnologije ostali besposleni. Konkretan primer je procesiranje različitih efekata na ekranu, dok se ostatak GPU-a zauzet renderingom osenčenih tekstura.

Najlepše od svega je to što je Strange Brigade potpuno besplatan za sve kupce AMD Radeon RX 570, 580 i Vega grafičkih kartica, kod AMD-ovih odabranih partnera partnera, kompanija BC Group i Links! Pored Strange Brigade, kupci će na poklon dobiti još dve fantastične igre – Star Control: Origins i Assassin’s Creed Odyssey!

Za vrhunski užitak u novom naslovu kompanije Rebellion, preporučeno je korišćenje najnovijijeg grafičkog softvera za Radeon grafičke kartice – Radeon Adrenalin 18.8.2, koji donosi dodatne optimizacije i ubrzanja performansi za Strange Brigade. Najnoviji Adrenalin Software se može preuzeti sa zvanične AMD stranice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.