Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (20. septembar 2018)
Novi filmovi u bioskopima (20. septembar 2018): Džoni Ingliš - Ponovo u akciji
Novi filmovi u bioskopima (20. septembar 2018): Džoni Ingliš - Ponovo u akciji

Novi filmovi u bioskopima (20. septembar 2018)

Džoni Ingliš – Ponovo u akciji„, „Beli očnjak„, „Novi klinac“ – to su novi filmovi u domaćim bioskopima od 20. septembra 2018. godine.

Premijera filma „Zlogonje“ biće održana u subotu, 22. septembra od 19.00, u Kombank dvorani.

Džoni Ingliš – Ponovo u akciji

https://youtu.be/Uf9a5Q9XkbM

On ne zna za strah. On ne zna za opasnost. On je najpoverljiviji tajni agent britanske tajne službe. On nije najbolje što britanska tajna služba ima – on je jedino što je ostalo.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki.

Tajna služba sada može da se osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe.

Da bi ova misija uspela, iskoristiće svoje sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

Originalni naslov: Johnny English Strikes Again. Dužina trajanja filma: 100 minuta. Države i godina proizvodnje: VB, Francuska, SAD / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Rowan Atkinson, Emma Thompson, Olga Kurylenko, Ben Miller, David Mumeni, Jake Lacy, Miranda Hennessy. Reditelj: David Kerr.

Beli očnjak

Novi filmovi: Beli očnjak

Po kultnoj knjizi Džeka Londona, priču o Belom očnjaku ekranizovao je dobitnik Oskara, Aleksandre Espigares.

Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Ovo je priča o dečaku koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život – veličanstvenog mešanca vuka i psa po imenu Beli očnjak.

Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.

Originalni naslov: White Fang. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, Luksemburg, SAD / 2018. Žanr: animirani, avantura. Reditelj: Alexandre Espigares.

Novi klinac

Novi filmovi: Novi klinac

Ekipa okrutnih dečaka maltretira Benou, novog klinca u školi. Odlučan da se izbori za svoje mesto, Benoa odlučuje da organizuje žurku, ali samo njih troje dolazi.

Šta ako ovo društvo gubitnika može da postane najbolja ekipa ikada?

Originalni naslov: Le nouveau. Dužina trajanja filma: 81 minut. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2015. Žanr: komedija. Uloge: Réphaël Ghrenassia, Joshua Raccah, Géraldine Martineau. Reditelj: Rudi Rosenberg.

Zlogonje

Novi filmovi: Zlogonje

Scenario koji je nastao po motivima knjige „O dugmetu i sreći“ autorke Jasminke Petrović, napisali su Marko Manojlović i Miloš Krečković.

Ovo je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije.

Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu. Zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, Jovan prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti.

A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Moraće da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život.

Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

Posle premijere 22. septembra, od četvrtka, 27. septembra, film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Originalni naslov: Zlogonje. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Države i godina proizvodnje: Makedonija, Srbija / 2018. Žanr: avantura, fantazija. Uloge: Mihajlo Milavić, Silma Mahmuti, Jelena Đokić. Reditelj: Raško Miljković.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.