Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Vračar: Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom
Sajam zapošljavanja
Sajam zapošljavanja

Vračar: Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom

U četvrtak, 27. septembra od 10.30, u zgradi Opštine Vračar (Njegoševa 77) biće održan Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće dvadesetak firmi.

Ovim preduzećima je potrebno oko 200 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: kasira i prodavaca, magacionera, administrativnih radnika, vozača, administratora online prodaje, radnika obezbeđenja, perača sudova, menadžera za fizička lica, diplomiranih i viših farmaceuta, farmaceutskih tehničara, diplomiranih ekonomista i ekonomskih tehničara, IT stručnjaka, spremačica, kurira, vozača, radnika u kol centru, kontrolora popisa robe i maloprodaje, kalkulanata i pomoćnih radnika.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). U okviru ovog događaja od 11.00 će biti organizovana i obuka za aktivno traženje posla, namenjena nezaposlenim osobama sa invaliditetom.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju biografije.

Organizatori su filijala za Grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradska opština Vračar.

Učesnicima, nezaposlenim sugrađanima sa invaliditetom i poslodavcima, na otvaranju sajma obratiće se predsednik opštine Vračar prof. dr Milan Nedeljković i direktor beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Dobrosav Marić.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.