Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 56. Međunarodni sajam nameštaja
Sajam nameštaja

56. Međunarodni sajam nameštaja

Od 6. do 11. novembra 2018 u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 Beogradskog sajma biće održan 56. Međunarodni sajam nameštaja pod sloganom „Sada“.

I ove godine na popularnoj manifestaciji predstaviće se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

U „delokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Program vrhunskog kvaliteta i dizajna okuplja veliki broj profesionalaca iz zemlje i sveta kao i šire publike i posetilaca.

Manifestacija je nedavno doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca – u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orijentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa.

Tokom trajanja Sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole, bacajući svetlo na zvezde u usponu.

Dizajn specijalitet Beogradskog sajma nameštaja predstavlja Design Talks – Razgovori sa dizajnerima i arhitektama, koji će se odvijati svih šest dana trajanja sajma, uz veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope.

Vrhunac manifestacije predstavlja nagrada Zlatni ključ koju internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2018. godinu.

Od 6. do 10. novembra u hali 5 paralelno sa Sajmom nameštaja odvijaće se 56. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.