Naslovna » Izlasci » Festivali » 5678 – međunarodni festival plesa
5678 - međunarodni festival plesa
5678 - međunarodni festival plesa

5678 – međunarodni festival plesa

U Sava centru, 24. i 25. novembra, biće održan 5678 – međunarodni festival plesa koji će okupiti ljubitelje i stručnjake iz ove oblasti.

Festival će biti jedinstveni plesni doživljaj namenjen plesačima, koreografima, instruktorima, ali i skautima koji su u potrazi za novim talentima. U takmičarskom delu programa sudiće žiri koji čine najveći stručnjaci iz ove oblasti, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Vantakmičarske aktivnosti uključuju nekoliko zabavno rekreativnih zona tokom dva dana trajanja manifestacije: Art Stage, Urban Stage, Main Stage, Ballet Stage, ali i dodatni Workshopstage.

Najboljima će biti dodeljene nagrade.

Oba dana će biti postavljen i Sajam plesne opreme – Dance Fair na kom će moći da se kupi sve što je neophodno u plesnom svetu i još mnogo toga.

Festival 5678 – viši nivo plesa

Festival 5678 namenjen je mladjim i starijim igračima, onima koji karijere tek treba da naprave, ljudima koji su uticali i utiču na njihovo stvaranje, onima koji talentovane ljude pronalaze, entuzijastama koji su ih pratili i bodrili, kao i onima koji tek žele da budu deo ovog sveta.

Cilj festivala je da umetnost igre kod nas podigne na viši nivo:

– Rešili smo da naš festival postane nezaobilazna stanica za sve igrače koji žele da budu deo svetske scene. Pa jedan od ciljeva 5678 zajednice je i umrežavanje svih plesača sveta. Želimo da doprinesemo pokretu mladih kod nas, ali i u celom regionu, da obrazujemo, inspirišemo i usmerimo mlade talentovane ljude. Podstičemo mir i toleranciju kroz zajedničku igru, takmičarski duh i lepo druženje među ekipama i među zemljama – kažu organizatori iz zajednice 5678.

Više informacija pronađite OVDE. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.