Naslovna » Izlasci » Film » Bioskop Cine Grand: Noć veštica – Ove noći nećeš spavati
Cine Grand: Noć veštica
Cine Grand: Noć veštica

Bioskop Cine Grand: Noć veštica – Ove noći nećeš spavati

U sredu, 31. oktobra od 20.20, biće prikazan film „Noć veštica“ u bioskopu Cine Grand (Capitol park Rakovica) i organizovan zabavan program.

Za posetioce ovog bioskopa pripremljeni su pokloni i brojna, jeziva, iznenađenja.

Popularna Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica.Promo

Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Džejsonom Blumom („Beži!“, „Podeljen“, „Paranormalna aktivnost“).

O ovoj ulozi Džejmi Li Kertis je izjavila:

– Lori Stroud bila je pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo nekoliko sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni… ali, kako to obično biva, niko je ne sluša.

Budite u bioskopu Cine Grand u ovoj najstrašnijoj noći.

Ulaznice za film „Noć veštica“ su u prodaji na blagajni bioskopa.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.