Naslovna » Izlasci » Akcije » Dan opštine Zvezdara 2018
Dan opštine Zvezdara
Dan opštine Zvezdara

Dan opštine Zvezdara 2018

Dan opštine Zvezdara, biće obeležen u utorak, 16. oktobra, a tim povodom biće organizovan prigodan program.

Aktivnosti obeležavanja Dana opštine uključuju brojne kulturne, umetničke i sportske sadržaje namenjene svim generacijama Zvezdaraca.

Obeležavanje Dana opštine Zvezdara počelo je 13. i 14. oktobra kada je na terenima Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“ održan tradicionalni turnir na kojem su učestvovale ekipe odborničkih grupa, Uprave, JP i ustanova sa teritorije GO Zvezdara.

Dan opštine Zvezdara biće obeležen i program u naredna dva dana.Za dž

Danas, 15. oktobra od 19.00, u Pan teatru (Bulevar kralja Aleksandra 298) biće održana besplatna predstava za Zvezdarce „Jači smo od sudbine“.

U utorak, 16. oktobra, predsednik GO Zvezdara će u Kabinetu primiti delegaciju SUBNOR-a, a posle toga je planirano polaganje venaca na spomenik učenicima palim u ratu 1941-1945 (Milana Rakića 33 – u 10.00) i polaganje venaca na spomenik borcima palim u Drugom svetskom ratu (Mirijevo, Školski trg 2 – u 11.00).

Od 14.00 u Svečanoj sali za venčanja GO Zvezdara(Ćirila i Metodija 2), biće organizovana dodela novčane pomoći deci i mladima bez roditeljskog staranja sa prebivalištem na području opštine Zvezdara iz fonda Zadužbine „Dr Jelisaveta i dr Ivan Šegović“, a od 16.00, u UK „Vuk“ (Bulevar kralja Aleksandra 77a) biće održana dodela nagrada učenicima osnovnih i srednjih škola koji su osvojili prvo, drugo ili treće mesto na republičkim takmičenjima.

Na kraju, od 19.00, takođe u UK „Vuk“ biće izvedena besplatna predstava za građane Zvezdare „Kao da sam te sanjao“. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.