Naslovna » Izlasci » Sport » Evrokup, 3. kolo: Crvena zvezda – Andora
Evrokup: Crvena zvezda - Andora
Evrokup: Crvena zvezda - Andora

Evrokup, 3. kolo: Crvena zvezda – Andora

U okviru 3. kola košarkaškog Evrokupa u dvorani „Aleksandar Nikolić“, 16. oktobra od 19.00, biće odigrana utakmica Crvena zvezda – Andora.

Ovo je treća utakmica ovogodišnjeg izdanja Evrokupa beogradskoj ekipi, a posle pobede nad nemačkim Ulmom, crveno-beli su ponovo pred svojom publikom.

Zvezda je u međuvremenu pobedila i ekipu Budućnosti u Podgorici, zatim Monako u Francuskoj i ekipu Krke u ABA ligi, i u dobrom raspoloženju, bez poraza i sa brejkom u evropskom takmičenju, dočekuju jedno od najprijatnijih iznenađenja prošlogodišnjeg izdanja španske košarkaške lige.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić očekuje dobru utakmicu:
– Nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno u Blaugrani. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro, sa druge strane izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju. Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč.

Crvena zvezda – Andora, ulaznice

Ulaznice za meč Crvena zvezda – Andora prodaju se na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić“ od 16.00 do početka utakmice.

Zainteresovani će danas biti u prilici da kupe i sezonske ulaznice KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2018-2019 koje su i dalje u prodaji.

Cene karata za utakmicu Crvena zvezda – Andora su 600 RSD (tribine A, B, C, D), 900 RSD (parter B i 4), 1.500-2.500 RSD (lože) i 3.000-10.000 RSD (počasna mesta). (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.