Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kaliopi u Sava centru
Kaliopi (foto: Kristijan Teodorov)
Kaliopi (foto: Kristijan Teodorov)

Kaliopi u Sava centru

Posle prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta u Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u Sava centru. Takođe, najavljeni su i koncerti u drugim gradovima Srbije.

Regionalna umetnica specifične boje glasa, poziva ljubitelje pop i rok muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove: „Rođeni“, „Crno i belo“, „Kofer ljubavi“, „Vučica“, „Mrvica“…

– Kao da su se juče dogodile one dve prelepe noći u novembru, prošle godine na Kolarcu… Toliko su ti koncerti još „živi“ u meni… Beskrajno sam zahvalna svojoj publici i već poodavno razmišljam kako da je i ovaj put iznenadim i priredim nezaboravno veče… Na moju veliku sreću, za saradnike imam velike profesionalce i ljude koji umeju sa mnom da maštaju i stvaraju realne snove. Zato, u jedno sam sigurna: publika će dva sata sanjati otvorenih očiju. Dragi moji, jedva čekam naš ponovni susret! Hajde da pevamo zajedno! – poručuje uzbuđena Kaliopi.

Uskoro će Kaliopi objaviti i novi singl, a do tad možete uživati u njenom glasu na koncertima u Kragujevcu (19. oktobra), Nišu (20. oktobra) i Jagodini (21. oktobra), kao i u Beogradu, 23. novembra od 20.00.

Cene ulaznica za koncert u Velikoj dvorani Sava centra su 1.500, 1.800, 2.100 i 2.400 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.