Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Karavan Travel: Program za mlade Work & Travel USA
Karavan Travel - Work & Travel USA
Karavan Travel - Work & Travel USA

Karavan Travel: Program za mlade Work & Travel USA

Mladi u Srbiji sve više su željni da upoznaju svet, da putuju, uče strane jezike, steknu nova znanja, upoznaju druge kulture, prošire krug prijatelja i vrate se kući zadovoljni, bogatiji za nova iskustva i dodatno osposobljeni za nastavak školovanja i razvoj svoje karijere.

A da bi roditelji, đaka i studenata koji se odluče na ovakvu avanturu, mogli mirnije da spavaju, najbolje je odabrati organizatora sa dugogodišnjim iskustvom i svim neophodnim licencama za ovakvu vrstu putovanja.

Baš iz tog razloga Karavan travel je pravi izbor, jer je specijalizovan za obrazovni turizam i programe međunarodne kulturne razmene.

Tokom 30 godina poslovanja, postali su jedna od vodećih agencija u regionu bivše Jugoslavije za programe obrazovnog turizma. U svet su poslali više od 15 000 mladih ljudi. Prvi su započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA, u ovom delu Evrope.

Među programima Karavan travela, najveće je interesovanje za radne programe za studente (Work & Travel i Au Pair), programe stručne prakse (Career Training i Internship), školovanje i studiranje u inostranstvu i kurseve jezika u inostranstvu.

Karavan Travel - Work & Travel USA

Pored programa za mlade, u agenciji se mogu obezbediti i avio karte po veoma povoljnim uslovima i cenama, putno zdravstveno osiguranje i rezervisati smeštaj u hotelima širom sveta.

Za mlade putnike i njihove najbliže, sigurnost pruža i činjenica da Karavan travel poseduje nacionalnu licencu za organizovanje turističkih putovanja, a član je i više domaćih i međunarodnih asocijacija kao što su YUTA – Nacionalnog udruženja turističkih agencija, zatim WYSE Travel Confederation, IAPA – International Au Pair Association, ICEF Agent i IATA – International Air Transportation Association.

Prilikom odabira programa uvek se možete osloniti na podršku i pomoć članova tima Karavan travela, koji imaju višegodišnje iskustvo u radu na programima međunarodne kulturne razmene.

Njihovo iskustvo, obogaćeno je i ličnim učešćem na nekom od programa koje realizuju, pa na taj način imaju jedinstven uvid i mogu vam pomoći prilikom donošenja najbolje odluke.

Karavan travel u Srbiji možete posetiti na dve lokacije, i to u Bulevaru kralja Aleksandra 60/1 u Beogradu, ali i Augusta Cesarca 18/611 u Novom Sadu.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.