Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (25. oktobar 2018)
Novi filmovi (25. oktobar 2018): Aladin 2
Novi filmovi (25. oktobar 2018): Aladin 2

Novi filmovi u bioskopima (25. oktobar 2018)

Aladin 2„, „Južni vetar„, „Noć veštica“ – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 25. oktobra 2018. godine.

O domaćem filmu „Južni vetar“ i hororu „Noć veštica“ pisali smo prošle nedelje, a tu je i dokumentarac „Teslin narod„.

Premijera filma „Boemska rapsodija“ biće upriličena 30. oktobra u bioskopu Cineplexx Big. Veče grupe Queen dodatno će ulepšati hor Viva Vox, koji će nastupiti na premijeri pre filma. Premijera crtanog filma „Fantastično putovanje u Oz“ biće održana u subotu, 27. oktobra od 16.00, u bioskopu Cineplexx Delta City.

Aladin 2

Posle premijere na ovogodišnjem Kids Festu „Aladin 2“ će se prikazivati u pojedinim bioskopima.

Pošto je oslobodio Bagdad od vladavine strašnog vezira Vizija, Aladinu je postalo dosadno u palati, a još nije bio siguran da li će pitati princezu da se uda za njega. Međutim, strašni diktator Šah Zaman dolazi u palatu i najavljuje da je došao sa namerom da preuzme grad i oženi princezu.

Aladin nema izbora nego da pobegne iz palate. Pokušaće da oslobodi svog drevnog duha i da se vrati da oslobodi grad i spasi svoju nevestu.

Originalni naslov: Alad’ 2. Dužina trajanja filma: 107 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2018. Uloge: Kev Adams, Jamel Debbouze, Vanessa Guide. Reditelj: Lionel Steketee.

Boemska rapsodija

Novi filmovi: Boemska rapsodija

Ovo je priča o nastanku legendarne britanske rok grupe Queen i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju.

„Boemska rapsodija“ je biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

U ulozi Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, zvezda serije „Mr. Robot“, koji neverovatno podseća na energičnog frontmena grupe Queen. Malek zapravo peva u filmu, ali je njegov glas „dopunjen“ Fredijevim.

Na redovnim repertoarima film će biti od 1. novembra 2018.

Originalni naslov: Bohemian Rhapsody. Dužina trajanja filma: 134 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: drama, biografski, mjuzikl. Uloge: Rami Malek, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joe Mazzello, Lucy Boynton. Reditelj: Bryan Singer.

Fantastično putovanje u Oz

Novi filmovi - Fantastično putovanje u Oz

Priča prati devojčicu Doroti (unuku one mnogo poznatije Doroti) koja odlazi u čarobnu zemlju Oz pomoću bakinih magičnih cipelica.

Doroti stiže u pravi čas da spase Smaragdni grad od lukavog Urfina Džusa i njegovih drvenih vojnika. Stari drugari Limeni, Strašilo i Lav uz pomoć Doroti pokušaće da poraze Urfinovu vojsku i otkriju razlog njegove mrzovolje.

Originalni naslov: Urfin Dzhyus i ego derevyannye soldaty. Dužina trajanja filma: 91 minut. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2017. Žanr: animirani, avantura, porodični. Sinhronizacija: Nevena Đoković, Milan Antonić, Nikola Šurbanović, Duško Radović, Jovan Jelisavčić. Reditelji: Fyodor Dmitriev, Darina Shmidt.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.