Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Dva koncerta grupe Elemental
SubBeerni centar: Elemental (foto: Mrvica)
SubBeerni centar: Elemental (foto: Mrvica)

SubBeerni centar: Dva koncerta grupe Elemental

Grupa Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja: prvo su objavili novu pesmu a sada su planirali i dva koncerta u klubu SubBeerni centar!

U petak, 2. novembra, u Cetinjskoj 15 sviraće „Mekano“, a u subotu, 3. novembra, na istom mestu – koncert „Tvrdo“.

Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno – biće glasno! I naravno da će se i nova pesma „Nešto glasno“ naći na repertoaru u klubu SubBeerni centar, jer oslikava velikim delom ono što Elemental živi već 20 godina – borbu sa strahovima, sa samim sobom, sa sistemom…

– U to vreme, kada mi je na pamet pala ideja za pesmu, pokušavala sam da izađem na kraj sa nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi bili gotovo terapeutski – „Kad se bojiš, ne postojiš“. Upravo to me je vodilo i hrabrilo. Zanimljivo je kako su se i drugi ljudi pronašli u tome, jer čoveku je lakše kad zna da nije sam. Želela sam da napišem nekoliko stihova a da njima kažem puno, da imaju značaj. U repu obično ima mnogo više reči, pa mi je drago da kroz pevanje isprobam nešto novo. Nešto glasno – opisala je novi singl Mirela Priselac Remi.

U ovoj jeseni punoj iznenađenja, bend će objaviti i knjigu biografskog sadržaja „Sve, samo ne romantika“ 14. novembra, a autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika.

Ulaznice za nastupe u Cetinjskoj mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22. U pretprodaji su dostupne po ceni od 900 dinara, a 1.200 dinara će biti na ulazu u klub, na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo.

Da podsetimo, koncert Elementala koji je održan februara u klubu SubBeerni Centar bio je rasprodat danima unapred.

U narednom periodu za sada u SubBeernom centru možemo da očekujemo i sledeće događaje:

• 24-25. novembar… Whiskey Fair
• 29. novembar… Zabranjeno pušenje
• 7. decembar… Vojko Vrućina
• 8. decembar… Atheist Rap
• 14. decembar… Jorgovani
• 22. decembar… New York Ska – Jazz Ensemble

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.