Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda: Ovog vikenda u Beogradu nekoliko takmičenja u raznim sportovima
Takmičenja za Trofej Beograda
Takmičenja za Trofej Beograda

Trofej Beograda: Ovog vikenda u Beogradu nekoliko takmičenja u raznim sportovima

Ovog vikenda, 20. i 21. oktobra, u Beogradu će biti održana takmičenja Trofej Beograda u hokeju na travi, bridžu, sportskom penjanju i stonom tenisu.

Trofej Beograda 2018 u hokeju na travi

Trofej Beograda 2018 u hokeju na travu održaće se 20. oktobra od 12.00 u Pionirskom gradu (Kneza Višeslava 27). Svečano otvaranje takmičenja, čiji je pokrovitelj Sekretarijat za sport i omladinu, planirano je za 13.00.

Svoje veštine i umeća promovisaće mladi igrači iz Svilajnca, Bosilegrada, Jagodine i Beograda. Na ovogodišnjem takmičenju, po tradiciji, biće dodeljeni pobednički pehari Sportskog saveza Beograda, a biće proglašen najbolji igrač, najbolji strelac i najbolji golman takmičenja.

Trofej Beograda u bridžu

U subotu i nedelju, 20. i 21. oktobra, u hotelu „Palas“ održaće se Trofej Beograda u bridžu. Takmičenje je trinaesto po redu, a očekuje se učešće oko pedeset domaćih i inostranih parova.

Turnir počinje u subotu u 11.00, dok je svečano otvaranje u 10.45. Organizator je Beogradski bridž savez.

Trofej Beograda u sportskom penjanju

Jedanaesti Trofej Beograda u sportskom penjanju održava se u nedelju i to za starosne kategorije, odnosno za penjače rođene 2005. i mlađe. Takmičenje je otvoreno za sve, a već ima prijava i iz inostranstva.

U OŠ „Laza Kostić“ na Novom Beogradu zastupljene su sve tri discipline . „težinsko“, „bolder“ i „brzinsko“, a vrednovaće se i kombinacija ovih segmenata penjanja. Za disciplinu „bolder“ takmičenje se vrednuje i kao državno.

Prijavljivanja su od 9.00 do 9.45, a takmičenje od 10.00 do 13.00, a potom prijavljivanje od 12.00 do 12.45 za takmičenje od 13.00 do 16.00. Proglašenje pobednika je u 17.00.

Svaki od učesnika dobija majicu i diplomu, pobednici po kategorijama i disciplinama medalje, a najbolja muška i ženska ekipa pehar.

Organizator takmičenja je Sportsko-penjački savez Beograda. Sve informacije mogu se dobiti pozivom na 065/2650-571.

Trofej Beograda u stonom tenisu

Trofej Beograda 2018 u stonom tenisu održaće se 20. i 21. oktobra od 10.00 u dvorani SC „Kovilovo“.

Očekuje se učešće 200 takmičara koji će se nadmetati na 16 stolova. Takmičenje se boduje za rang-liste i igra u tri starosne kategorije: kadeti i kadetkinje, mlađi kadeti i kadetkinje, kao i juniori i juniorke. Takođe se igra i turnir za najmlađe mini-kadete i kadetkinje (rođene 2008. i mlađe).

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od predsednika STSB Gorana Bilasa na broj telefona 064/6353-635 ili posredstvom i-mejla stsbgd@gmail.com.

Pokrovitelj svih takmičenja je Sekretarijat za sport i omladinu. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.