Naslovna » Izlasci » Pozorište » Zvezdara teatar u novembru 2018.

Zvezdara teatar u novembru 2018.

Od danas, Zvezdara teatar je omogućila publici da kupi ulaznice za predstave koje će biti igrane na scenama ovog pozorišta tokom novembra 2018. godine.

Dani 5, 7. i 25. novembar rezervisani su za predstavu „Osama – Kasaba u Njujorku„, koja je rađena po romanu Vladmira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović, Amar Ćorović.

I u novoj sezoni predstava „Korešpodencija„, B. Pekića i B. Mihiza u režiji Gorčina Stojanovića u kojoj igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin, Branko Vidaković nastavlja da osvaja publiku i nagrade na festivalima. Anica Dobra je na festivalu Dani Zorana Radmilovića dobila nagradu Zoranov brk za ulogu Milice Njegovan.

Predstava „Čorba od kanarinca„, Miloša Radovića u režiji Staše Koprivice u kojoj igraju Ljubomir Bandović i Mina Lazarević 24. novembra biće izvedena 100. put!

Zvezdara teatar: Premijera i gosti

Najavljujemo premijeru predstave „Ljubav u Savamali“ po novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darjana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Premijera predstave je 16. novembra, a reprize 21. i 30. novembra.

U nedelju 18. novembra u Zvezdara teatar dolaze glumci iz Novog Pazara sa predstavom „Beton mahala“ koja je sa velikim uspehom gostovala u proteklim sezonama. Predstavu su režirali Branislav Trifunović i Rifat Rifatović, a u predstavi igraju Amar Ćorović, Petar Kostić, Nedim Nezirović, Vahid Džanković, Ema Muratović, Ajtana Dražanin, Lejla Bučan Pluncević.

Dan kasnije, 19. novembra, biće igrana predstava „Profesionalac“ Dušana Kovačevića, Milanovačkog pozorišta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.