Naslovna » Izlasci » Akcije » 3. Nedelja italijanske kuhinje u Srbiji
3. Nedelja italijanske kuhinje u Srbiji
3. Nedelja italijanske kuhinje u Srbiji

3. Nedelja italijanske kuhinje u Srbiji

Manifestacija Nedelja italijanske kuhinje u svetu održaće se u Srbiji: u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Subotici od 19. do 25. novembra.

Treće izdanje ove manifestacije čine seminari o tradicionalnim italijanskim proizvodima, predavanja i demonstracije kulinarskih umeća uglednih italijanskih kuvara, radionice italijanske kuhinje, dvodnevni sajam koji predstavlja visoko kvalitetne italijanske proizvode i posebno veče posvećeno italijanskoj kuhinji na avionskim letovima prve klase.

Takođe, sada već tradicionalno, 28 restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Subotici imaće u ponudi italijanske menije posebno namenjene za svoje goste.

Otvaranje manifestacije Nedelja italijanske kuhinje održaće se 19. novembra uveče u hotelu Hyatt Regency.

Italija ove godine organizuje 3. Nedelju italijanske kuhinje u svetu sa više od 1000 događanja u svojih 296 diplomatskih i konzularnih predstavništava.

Tema ovogodišnjeg izdanja biće „Mediteranska ishrana“ koja Italiju čini jednom od najzdravijih zemalja u svetu.

Nedelju italijanske kuhinje u Srbiji organizuje Ambasada Italije u Beogradu u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu (IIC), Italijanskom agencijom za spoljnu trgovinu (ICE), Komorom italijansko-srpskih privrednika (CCIS), Udruženjem italijanskih privrednika u Srbiji (Confindustria Serbia), Počasnim konzulatom Italije u Subotici i Kulturnim centrom Piazza Italia iz Subotice, uz podršku srpskih i italijanskih kompanija. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.