Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Beogradski sajam: Expo-zim 2018
Beogradski sajam: Expo-zim 2018

Beogradski sajam: Expo-zim 2018

Od 29. novembra do 2. decembra u hali 4 Beogradskog sajma biće održan Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim 2018.

Više od 50 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme, ali i predstavnika zimskih turističkih centara i skijališta, turističkih agencija, hotela, odmarališta i popularnih turističkih destinacija i sadržaja već 33. put se okuplja da obraduje sve one koji vole zimu, zimski ugođaj, zimske sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti.

Bez obzira da li nudili skijašku, planinarsku, fitnes ili kamp opremu, najnovije modele skija, sanki, snow-bordova, cipela, vezova, ski-odela, rukavica, kapa, naočara, zimsku sportsku odeću i obuću, ATV vozila i motorne sanke, turističke aranžmane ili ski-pasove, izlagači za posetioce najavljuju ekskluzivne sajamske popuste od 10 do 50 odsto.

Ovo je i jedinstvena a tradicionalna prilika da se proda, razmeni, reparira ili servisira polovna zimska sportska oprema.

Expo-zim 2018: I sneg i more

Ovogodišnji Expo-zim donosi i jednu izuzetnu inovaciju, koja će, pod sloganom „I sneg i more“, ovoj specijalizovanoj manifestaciji dati sasvim novu dimenziju.

Radi se o tome da će svima onima koji su navikli da na ovom sajmu obezbede najpovoljnije turističke aranžmane za zimu, novogodišnje i božićne praznike ili nezaboravan provod na brojnim domaćim i stranim skijalištima, podrazumeva se po nižim cenama, ekskluzivno biti ponuđeni i „first minute“ aranžmani za predstojeću letnju turističku sezonu po takođe promotivnim cenama.

Ovaj sajamski novitet svakako će i „zimsku ponudu“ učiniti atraktivnijom, a zainteresovanima će omogućiti dugoročnije i racionalnije planiranje.

Suorganizator sajma Expo-zim, Asocijacija „Sport za sve“, takođe će se, vlastitim programom, pobrinuti da ova manifestacija bude praznik za prijatelje sporta, zaljubljenike u skijanje i zimsku rekreaciju te članove velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona.

Expo-zim 2018 kapije za posetioce otvara u četvrtak, 29. novembra u 10.00, a radno vreme ovog sajma biće svakog dana od 10.00 do 20.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.