Naslovna » Izlasci » Festivali » Beokon 2018 u Domu omladine Beograda
Beokon 2018
Beokon 2018

Beokon 2018 u Domu omladine Beograda

Od 2. do 4. novembra biće održana najstarija konvencija u Srbiji – Beokon 2018 – Beogradska konvencija ljubitelja fantastike i globalne pop kulture.

Tokom tri dana ove manifestacije posetioci će imati priliku da čuju predavanja i tribine sa temama iz pop kulture celog sveta kao što su filmovi, stripovi, naučna fantastika, video igre, animacija, društvene igre i još mnogo toga.

Za ljubitelje bioskopa tu će biti čak četiri projekcije koje pravi ljubitelji naučne fantastike i horora ne smeju da propuste.

Prvog dana će biti prikazan film „Night Of The Living Dead“ iz 1968. godine, potom drugog dana, u znak sećanja na preminulu Ursulu Legvin, premijerno u Srbiji biće emitovan dokumentarni film „Worlds of Ursula LeGuin“, a nešto kasnije će posetioci moći da vide „Future World“ u kome glume Mila Jovović, Lusi Lu, Snup Dog i drugi.

Trećeg dana će domaća publika imati zadovoljstvo da uživa u kosplej takmičenju koje je postalo neizostavna atrakcija na domaćim konvencijama, a posle toga za kraj događaja projekcija filma „Ederlezi Rising“ koji je na festivalima širom sveta pokupio brojne nagrade i priznanja.

Cena ulaznice je 800 dinara.

Program manifestacije Beokon 2018 pogledajte na OVOM LINKU. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.