Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Pre Beth Hart nastupiće Mr. Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak
Gošća na koncertu Beth Hart: Katarina Pejak (foto: Ivana Čutura)
Gošća na koncertu Beth Hart: Katarina Pejak (foto: Ivana Čutura)

Pre Beth Hart nastupiće Mr. Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak

Jedna od najboljih bluz-rok pevačica današnjice Beth Hart nastupiće u Hali sportova a gosti na koncertu su Mr. Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak.

Beth Hart 2. decembra u Hali sportova „Ranko Žeravica“ proslavlja 25 godina karijere.

Mr. Swagger i Pera Joe su jedan od najzanimljivijih i najdinamičnijih bluz-rok dueta u regionu danas. Nastupaju zajedno već pet godina, u klubovima i na velikim binama. Pre četiri godine veoma uspešno su otvorili koncert Ane Popović u prepunom, rasprodatom Mikser House-u.

Nenad Zlatanović je frontmen sigurno najuspešnijeg sastava na našoj bluz-rok sceni, trija Texas Flood, a njegovo akustično izdanje prikazuje drugu stranu njegove muzičke ličnosti. Pre nekoliko godina objavio je solo album „Naked Blues“ koji je doživeo dva izdanja.

Trenutno priprema izlazak drugog albuma Texas Flood-a „Tražim ljude kao ja“, koji će biti njihov prvenac na srpskom jeziku.

– Imao sam tu čast i privilegiju da sa Texas Flood i legendarnim Dragoljubom Crnčevićem nastupam pre nje i to ću upamtiti kao jedan od najvažnijih nastupa u svojoj dosadašnjoj karijeri – kaže Zlatanović i dodaje:

– Beth Hart je možda najbolji vokal današnjice. Ako postoji moderna varijanta Janis, onda je to ona. Od trenutka kada je ušla kroz publiku do bine na prošlogodišnjem koncertu… sve u narednih par sati je bila kompletna magija!

Ništa manje nije uzbuđen ni Petar Miladinović – Pera Joe:

– Zadovoljstvo je višestruko. Pre svega, nastupi sa Katarinom i Nešom su mi uvek dragi jer su veliki izazov i lepo iskustvo, pogotovo na velikom razglasu i pred više hiljada ljudi. Dodatni motiv je činjenica da sviramo pre Beth Hart, koja je izuzetna pevačica i autorka, istaknuta predstavnica ‘nove rock generacije’.

Ovom duetu na bini će se 2. decembra pridružiti i jedna dama. Katarina Pejak je pijanistkinja, pevačica i autorka, rođena je i odrasla u Beogradu gde je stekla osnovno i srednje muzičko obrazovanje kao pijanistkinja. Diplomirala je na Berkliju u Bostonu. Iste godine je dobila i nagradu za posebna dostignuća (Special Achievement Award) i bila gostujući predavač na letnjem semestru, takođe na Berkliju.

Objavila je tri albuma u Srbiji: „Perfume & Luck“ (2010), „First Hand Stories“ (2012) i „Old, New, Borrowed & Blues“ (2016). Nakon što je diplomirala živela je u Nešvilu i nastupala u SAD i Evropi, a početkom 2019. godine će izaći njen prvi album za renomiranu blues kuću, nemački Ruf Records, „Roads That Cross“.

– Velika je čast i zadovoljstvo biti gost jednoj istinskoj rokenrol divi i to baš u ovom sastavu. Nenad Zlatanović i Pera Džo su moji prijatelji i drage kolege sa kojima sarađujem od najranijih dana svog bavljenja bluz muzikom. Publika može da očekuje spoj naših individualnih radova, a pošto svo troje sarađujemo već duže vreme, biće i nekih pesama koje su poznate onima koji su posetili neki naš zajednički nastup. Nadam se da ćemo deo radosti džemovanja preneti na veliku binu, a naravno i na ljude u Hali sportova – kaže Pejak.

Njih troje često nastupaju zajedno i svaki put imaju po neko iznenađenje za publiku. Sigurno je da će ovaj trio napraviti zaista dobru atmosferu u Hali sportova 2. decembra i na pravi način zagrejati publiku za fantastičnu Beth Hart.

Ulaznice za koncert Beth Hart u Hali sportova mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima kao i online.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.