Naslovna » Izlasci » Film » Cine Grand: Men’s Night – Rođen za borbu
Cine Grand: Men's Night
Cine Grand: Men's Night

Cine Grand: Men’s Night – Rođen za borbu

U četvrtak, 29. novembra od 20.00, u bioskopu Cine Grand biće održan Men’s Night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a gde su i dame dobrodošle.

Posetioci bioskopa će moći da pogledaju film „Krid 2“, a početak projekcije je u 20.00. Uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti energetsko piće.

Adonis Krid će morati da uskladi život između ličnih obaveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice i samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice.

Film „Krid 2“ će nam pokazati šta nas to čini prvacima kao i da je potrebno da zapamtimo jednu stvar – bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti.

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone repriziraće svoje uloge kao Adonis Krid i Roki Balboa. Ovo je nastavak „Roki“ sage i nastavak filma „Krid: Rađanje legende“ iz 2015. godine koji je zaradio više od 170 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

Film „Krid 2“ će, poosle tematske večeri, biti na redovnom repertoaru bioskopa Cine Grand.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.