Naslovna » Izlasci » Festivali » Games.con 2018 – najveći festival igara i pop kulture na Balkanu
Games.con
Games.com

Games.con 2018 – najveći festival igara i pop kulture na Balkanu

U halama 1 i 2 Beogradskog sajma, od 30. novembra do 2. decembra biće održan Games.con, zvanično najveća konvencija ovog tipa na Balkanu.

Treće izdanje prestižne domaće manifestacije, pod parolom „Levelovati se mora“, okupiće kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu i desetine hiljada ljubitelja svega što ona nudi.

Kao festival igara, Games.con je epicentar samog vrha gaming industrije, modernih i najnovijih tehnologija, kao i najvećih i najbrojnijih turnira u elektronskim sportovima. Pre svega, Games.con je najmasovnije okupljalište ljubitelja svih vrsta igara – od virtuelne realnosti, preko PC gaminga i konzola sve do tradicionalnih društvenih igara.

Games.con 2018 – festival popularne kulture

Kao festival popularne kulture, Games.con je samit takozvanih „fandoma“ – mesto gde se fanovi susreću sa najpopularnijim filmskim i televizijskim franšizama, najboljim stripovima, ali i domaćim distributerima i televizijskim mrežama koje ih plasiraju.

Ove godine, posebnu pažnju Games.con će takođe pružiti i najboljem što domaća pop kultura ima da ponudi.

Ove godine, organizatori manifestacije, Digital & Entertainment Festivals, očekuju više od 50.000 posetilaca.

Pored zabavnih sadržaja, Games.con će okupiti i sam vrh IT industrije, gaming industrije, domaćih, regionalnih i stranih developerskih timova, i pružiće im „prozor u svet“ u okviru konferencije Horizon Games.

Na Games.conu svoje mesto će pronaći i brojni edukativni sadržaji za decu i mlade svih uzrasta. Publiku očekuje svečano otvaranje u petak, 30. novembra od 20.00, a u nastavku manifestacije takmičenja, giveaway-evi, kvizovi, voljeni zombiji, najbolji kosplejeri i drugi atraktivni sadržaji. Više saznajte na ovom linku.

Games.con 2018 – cene ulaznica

Ulaznice su u prodaji preko mreže GigsTix a moći će da se kupe i na Beogradskom sajmu za vreme konvencije.

Jednodnevna ulaznica košta 500 RSD, a trodnevna 900 RSD. Ostale ulaznice (VIP, League of Legends ekipna) koštaju od 2000 do 4000 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.