Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Jesenji sajam zapošljavanja Link2Job 2018.
Sajam zapošljavanja Link2Job
Sajam zapošljavanja Link2Job

Jesenji sajam zapošljavanja Link2Job 2018.

U hotelu „Metropol Palace, u petak, 9. novembra od 10.00 do 18.00, biće održan najveći do sada sajam zapošljavanja Link2Job.

Više od 40 kompanija ponudiće nezaposlenima oko 400 slobodnih radnih pozicija iz najrazličitijih oblasti rada.

Na sedmom po redu Sajmu zapošljavanja Link2Job posla će biti za radnike u oblasti IKT tehnologija, mašinstva, ljudskih resursa (HR), prodaje i trgovine, menadžmenta, marketinga, turizma, administracije, ekonomije, osiguranja, dizajna, pravnih poslova, obrazovanja, bankarstva, elektrotehnike…

Nezaposleni Beograđani koji planiraju dolazak na ovogodišnji LINK2job, svoje prisustvo mogu najaviti preko OVOG LINKA, čime će se ujedno prijaviti i za učešće na brojnim korisnim predavanjima tokom sajma, ali i za dobijanje onlajn poklon kurseva engleskog jezika i informatike (ECDL), znanja koja su u današnje vreme neophodna prilikom konkurisanja za bilo koji posao.

Onlajn prijavljivanje će učesnicima Sajma zapošljavanja takođe obezbediti da dobiju i besplatnu profesionalno urađenu fotografiju za svoju radnu biografiju (CV), koju će za njih uraditi, obraditi i poslati im putem mejla, predstavnici ITA DesignStudio tima na istoimenom štandu.

Sajam zapošljavanja Link2Job je nastao kao društveno odgovoran projekat iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere, institucija sa dugim stažom u posredovanju između poslodavaca i nezaposlenih ljudi koji su u potrazi za poslom.

Centar za razvoj karijere je do sada uspešno organizovao šest sajmova zapošljavanja Link2Job.

Prvi ovakav sajam održan je 2015. godine, sa 30 domaćih i međunarodnih kompanija izlagača i sa oko 5.000 posetilaca.

Link2Job od samog početka tradicionalno podržavaju Grad Beograd i gradska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.