Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert Lus Kasal: Visoke potpetice na snegu
Lus Kasal
Lus Kasal

Koncert Lus Kasal: Visoke potpetice na snegu

Čuvena španska diva Lus Kasal (Luz Casal) nastupiće sa bendom u Sava centru, u četvrtak, 29. novembra od 20.30.

Ulaznice su u prodaji preko Eventim mreže, po cenama od 1200, 1600, 2200, 2800, i 3400 dinara.

Publika širom sveta Lus Kasal prepoznaje po čuvenim muzičkim temama iz filmova Pedra Almodovara, pre svih „Piensa en mi“ i „Un ano de amor“ iz kultnog filma „Visoke potpetice“.

Od izdanja, najpoznatija su „A contraluz“, „Como la flor prometida“, „Un mar de confianza“, a hit za sva vremena jeste pesma „Negra Sombra“ iz Oskarom nagrađenog filma „Mar adentro“, reditelja Alehandra Amenbara. Ukratko: jedna je od najpriznatijih španskih pop umetnica sa 14 albuma prodatih u pet miliona primeraka.

Nezaboravna harizma Lus Kasal

Njen osećajni stil osvojio je mnoga srca širom sveta, a glamurozan nastup i sjajna vokalna interpretacija predstavljaju ono najbolje iz koncertne tradicije latino zvuka, čiji je najprepoznatljiviji predstavnik u ovom trenutku.

Mešajući žanrove tokom nastupa, Lus Kasal uspešno drži pažnju tokom koncerta svojom nezaboravnom harizmom i opčinjavajućim glasom, ne ostavljajući mesta sumnji – ova ikona mediteranskog stila, koji uvek ima svoju veliku popularnost u našim krajevima, jedna je od najvećih savremenih globalnih zvezda i klasa za sebe!

Lus Kasal je kod nas svakako najpoznatija po temi „Madrugas“ iz drugog dela filma „Montevideo, vidimo se“. Dobila je Gremi nagradu za životno delo, francuski Orden umetnosti i književnosti, prestižnu Goja nagradu, kao i ključeve grada Pariza i Madrida.

U Beograd dolazi sa potpuno novim koncertnim programom i spektakularnim dizajnom scene, kojim najavljuje novi album, koncipiran u formi emocionalnog dnevnika.

Organizator je Dom omladine Beograda, uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.