Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Musicology: Keziah Jones sinoć oduvao publiku
Musicology: Keziah Jones
Musicology: Keziah Jones

Musicology: Keziah Jones sinoć oduvao publiku

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones, nastupio je sinoć sa svojim bendom, 28. novembra, u sklopu koncertnog serijala Musicology.

U prepunom klubu Novi Bitefartcafe, Keziah Jones je još jednom dokazao da su njegovi koncerti jedinstveno iskustvo i oduvao publiku energičnom svirkom i spontanim performansom. Ovo je bio prvi od dva koncerta, a Keziah će po drugi put nastupiti u petak, 30. novembra, na istom mestu.

Karata za ovaj koncert je ostalo jako malo, pa bi trebalo požuriti do najbližeg prodajnog mesta Eventima ili DDtickets ili ulaznice kupiti preko njihovih sajtova.

Među prvim pesmama na koncertu našla se „Kpafuca“, a publika je od samog starta prihvatila poziv na ples i ostatak koncerta provela pevajući i plešući u transu uz nigerijskog blufank princa.

Musicology: Keziah Jones

Vrhunac koncerta je svakako bilo i izvođenje najvećeg hita sa Kezajinog opusa, „Rythm is Love“, kada se klubom Bitefartcafe zaorio hor sastavljen od glasova 450 posetilaca ovog koncerta. Kada je Keziah napokon napustio binu, sa namerom da završi koncert, publika ga je ipak upornim aplauzom i skandiranjem vratila na bis. Bio je to zaista praznik ritma i ljubavi.

Osim pukih fanova, u publici su se našli i poznati srpski muzičari različitih žanrova, ujedinjeni uživanjem u virtuoznoj svirci i harizmatičnoj pojavi pevača i benda.

Ukoliko ste propustili ovaj nastup, savetujemo vam da nikako ne propustite koncert u petak, 30. novembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.