Naslovna » Izlasci » Film » Porodični vikend u bioskopu Cine Grand
Porodični vikend u bioskopu Cine Grand
Porodični vikend u bioskopu Cine Grand

Porodični vikend u bioskopu Cine Grand

Porodični vikend biće održan 3. i 4. novembra, od 11.00 do 17.00, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica.

Na repertoaru su porodični filmovi „Kondorito: Avanture u svemiru“, „Brzi Brzić“, „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“, „Zlogonje“, kao i nove porodične avanture „Fantastičan dan na planeti Zemlji“ i „Fantastično putovanje u Oz“.Promo

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni.

Članstvo u Porodičnom klubu je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina.

Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17.00, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika Porodične kartice se dobija mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.