Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam sporta 2018 na Beogradskom sajmu
Sajam sporta 2018 na Beogradskom sajmu
Sajam sporta 2018 na Beogradskom sajmu

Sajam sporta 2018 na Beogradskom sajmu

Od 23. do 25. novembra u halama 1 i 1A Beogradskog sajma biće organizovan Sajam sporta 2018 uz, po tradiciji, besplatan ulaz.

„Put uspeha“ – slogan je ovogodišnje manifestacije koju organizuju Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije.

– Ova 2018. godina donela je Srbiji rekordan broj osvojenih medalja u olimpijskim i paraolompijskim disciplinama, pa tako i Sajam sporta 2018 ide putem uspeha, rekorda i podizanja standarda iz godine u godinu – zjavio je Nemanja Svjetličić, direktor Sajma.Za dž

Pored organizatora, publici će se predstaviti i Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Pokrajnski sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, visokoškolske institucije kao i više od 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, sedam sportskih udruženja i mnogi izlagači sportske opreme, rekvizita, suplemenata, pehara i medalja…

Hala 1a je rezervisana za 13. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije, ali i mnogobrojna predavanja, panel diskusije i radionice Antidoping agencije Republike Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.