Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Zabranjeno pušenje ovog četvrtka
Zabranjeno pušenje
Zabranjeno pušenje

SubBeerni centar: Zabranjeno pušenje ovog četvrtka

U četvrtak, 29. novembra od 20.00, Zabranjeno pušenje će održati veliki koncert u klubu Subbeerni centar u Cetinjskoj 15.

Time će promovisati svoj novi, jedanaesti album „Šok i nevjerica“, koji je objavljen 31. oktobra i dostupan za preuzimanje na sajtu benda.

Pet godina posle izdanja „Radovi na cesti“ iz 2013. godine, bend će se novim materijalima potruditi da opravda dugu pauzu. Na albumu uz standardnu postavu benda gostuje i tuzlanska reperka Sassja kao vokal na pesmi „Kupi nas Ali“, kao i majstor sevdalinki Damir Imamović na pesmi „Svjetla Sarajeva“.

– Uvek postoje neverica i skepsa kada je u pitanju novi album benda s velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko dobar album možemo da napravimo iako je jedanaesti po redu – kaže frontmen benda i autor većine pesama Sejo Sexon.

Kao i inače, Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje bave se našim danima i ljudskim sudbinama. U pesmi „Irska“, na primer, na satiričan način opisuju život balkanskih emigranata na zelenom ostrvu, na kom nema mina, klima je umerena i mnogo bolja zarada.

Zabranjeno pušenje dolazi u Beograd, na nekadašnji praznik Dan Republike, u uigranoj postavi: Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), Klo (Dejan Orešković) i Lana Škrgatić.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po ceni od 1200 dinara svakog dana od 16.30 do ponoći u kafeu „Šikarica“ u Skadarskoj 22, a na dan koncerta, na ulazu u SubBeerni centar, koštaće 1400 dinara.

U narednom periodu u klubu SubBeerni centar…

  • 30. novembar… Whisky Fair Belgrade 3.0 / Aukcija otvorenih flaša
  • 7. decembar… Vojko Vrućina
  • 8. decembar… Atheist Rap / The Best Of Live
  • 14. decembar… Jorgovani
  • 21. decembar… Belgrade Metal United Vol. 3
  • 22. decembar… New York Ska – Jazz Ensemble
  • 28. decembar… Let 3

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.