Naslovna » Izlasci » Pozorište » Zvezdara teatar – decembar 2018.

Zvezdara teatar – decembar 2018.

Zvezdara teatar objavila je repertoar za decembar 2018. koji u pozorištu dočekuju svečano a ispraćaju još uzbudljivije – kako i dolikuje jednom decembru i kraju godine.

Predstava „Ljubav u Savamali“ po novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Branko Vidaković, Mina Sovtić, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović vas čeka u četiri termina tokom decembra.

Predstava „Korešpodencija“ do sada je osvojila više od petnaest nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima. Izuzetno značajno delo B. Pekića i B. Mihajlovića Mihiza režirao je Gorčin Stojanović, u predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković. Ova predstava biće izvedena na početku meseca.

Ne propustite da vidite sjajnu predstavu „Osama – Kasaba u Njujorku„, Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića u kojoj igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. Na sajtu Zvezdara teatara možete pronaći utiske o predstavi.

Dve predstave zabeležiće jubilarna izvođenja! Predstava „Pasivno pušenje“ imaće svoje pedeseto izvođenje, dok će „Generalna proba samoubistva“ biti izvedene dvestoti put a glumci i ekipa proslaviće sa publikom deset godina od premijere.

Tradicionalno, već više od dvadeset godina sam kraj decembra, 28. decembar, rezervisan je za Matiju Bećkovića i njegovo humanitarno veče poezije. Za sve ove godine publika je uživala u Matijinoj poeziji, a on je svake godine darovao institucije i pojedince za koje je smatrao da im je pomoć u tom trenutku najpotrebnija. Matija Bećković iznova oduševljava publiku svojim jedinstvenim nastupom u kojem pred publikom govori svoje stihove. Neponovljivo iskustvo.

Prodaja ulaznica počela je danas.

Zvezdara teatar nudi i vaučere za predstave koji mogu da budu lep novogodišnji poklon. Više informacija možete saznati ovde.