Naslovna » Izlasci » Shopping » 19. Noć knjige: popusti, druženje sa piscima, gift program…
19. Noć knjige
19. Noć knjige

19. Noć knjige: popusti, druženje sa piscima, gift program…

U petak, 14. decembra od 17.00 do ponoći, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi biće održana 19. Noć knjige u celom regionu.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja:
– za kupovinu jedne knjige biće 25%,
– za dve knjige 30%,
– za tri knjige 35%,
– za četiri i više knjiga 40%.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili manifestaciji Noć knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen takođe za 20%.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Samo u knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu, gejmere će obradovati popust od 20% na sve igre i prateću opremu za Noć knjige.

I ovoga puta, veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

Noć knjige će se održati u 28 gradova u Srbiji i regionu, na 57 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

19. Noć knjige: Hitovi domaće i svetske književnosti

I 19. Noć knjige doneće čitaocima brojne novitete domaće i svetske književnosti.

Laguna ekskluzivno objavljuje novu knjigu proslavljenog reditelja, scenariste i pisca Gorana Markovića „Beogradski trio„. Sa neskrivenim referencama na Darelov roman „Aleksandrijski kvartet“, Goran Marković ispisuje dramatičnu povest o ljubavnom trouglu koja se odvija u posleratnom Beogradu.

Branko Rosić je za Noć knjige pripremio novi roman „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje„, dinamičnu i uzbudljivu priču o ljudima koji su skupo platili cenu slave. „Trudio sam se kao i u prethodnom romanu da se osvrnem na sadašnji trenutak kako ovde, tako i u svetu, tako da u novom romanu ima i migranata i terorizma, koji prate glavnu priču o dva brata od kjih je jedan čuveni voditelj a drugi ex-yu zvezda“, rekao je Branko Rosić povodom novog romana.

Ženski razgovori“ Duška Radovića ponovo će oživeti u Laguni! Posle više od sedam godina, Vesna Radusinović predstavlja novi roman „Vatra i led„, uzbudljivu modernu priču o ljubavi, praštanju, licemerju i smrti.

Gospodin Pogrešni“ Mirjane Bobić Mojsilović je roman o slikaru, narcisu, ljubavnicama, o slikama, umetnosti, čudnom prijateljstvu. O sebičnosti. O strahu od ljubavi, strahu od vezivanja i strahu od smrti. „Više se ne bojim“ je autobiografija Gabriele Đukanović.

Laguna ekskluzivno u Noći knjige predstavlja peti roman iz bestseler serijala Lusinde Rajli „Sedam sestara“, „Mesečevu sestru“ koja prenosi čitaoce u veličanstvene škotske visove i u ciganske pećine Granade neposredno pred Španski građanski rat, i prepliće priče dve žene koje tragaju za svojom sudbinom, izlažući se riziku da izgube priliku za ljubav.

Tom Gejts je apsolutno fantastičan“ glasi naslov novog romana Liz Pišon ali će se sa ovom ocenom složiti i svi mališani koje je Tom Gejts opčinio.

Oni su blizanci Nikola i Tesla koji koriste svakodnevne predmete da naprave elektromagnete, priručne rakete i druge spravice, koje i vi možete da načinite. „Nikola i Tesla: Opasna laboratorija visokog napona“ je neverovatno uzbudljivi triler za mališane u kojem glavnu reč vode jedanaestogodišnjaci koji obožavaju nauku. Autori su Bob Flagfelder i Stiv Hokensmit.

Knjiga poređenja“ Klajva Giforda je odlična knjiga za decu koja je potrebna i odraslima. Neke stvari, kao što je Keopsova piramida u Egiptu, toliko su velike da ih je teško zamisliti. A druga bića su toliko mala da ih ne možeš jasno videti bez lupe. Od malih do velikih, od brzih do sporih, od lakih do teških, od visokih do niskih, ova knjiga sadrži stotine neverovatnih poređenja i zapanjujućih činjenica. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.