Naslovna » Izlasci » Festivali » 4. FRKA u Domu omladine Beograda
4. FRKA u Domu omladine Beograda
4. FRKA u Domu omladine Beograda

4. FRKA u Domu omladine Beograda

U sali Amerikana Doma omladine Beograda, Festival romske kulture i aktivizma – 4. FRKA, održaće se u četvrtak, 27. decembra od 18.00.

Romski kulturni centar u saradnji sa Koordinacionim telom za praćenje realizacije Strategije za socijalno uključivanje Roma i Romkinja Republike Srbije, Nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ, Kancelarijom za ljudska i manjinska prava, Ministarstvom kulture i informisanja Republike Srbije i Organizacijom za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora, pripremio je zanimljiv i autentičan program za sve posetioce.Za dž

Program otvara okrugli sto na temu dobrih praksi u zapošljavanju Roma i Romkinja.

Od 20.00 uslediće koncert grupe KAL. 4. FRKA biće nastavljena nastupom orkestra Gipsy Rhapsody kojeg predvodi Perica Vasić, violinista Narodnog orkestra RTS-a, sa kojim će Željko Vasić, Tanja Banjanin i Ivan Kurtić izvesti nekoliko numera na romskom jeziku.

Tokom celog koncerta VJ Jelena Rubil pušta posebno montirane kratke filmove, fotografije i video poruke u kojima se pojavljuju Radmila Đurić, Ivan Bekjarev i druge ličnosti iz javnog života Srbije.

Ulaznice za ovaj multimedijalni spektakl su besplatne i zbog ograničenog broja mesta mogu se rezervisati do 25. decembra na frkafest@gmail.com. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.