Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Deveti Belgrade Wedding Show – Beogradski sajam venčanja
Belgrade Wedding Show - Beogradski sajam venčanja (foto: BWS)

Deveti Belgrade Wedding Show – Beogradski sajam venčanja

Antistres vodič za buduće mladence, Belgrade Wedding Show – Beogradski sajam venčanja biće održan po deveti put.

Beogradski sajam venčanja održava se tradicionalno početkom poslednjeg meseca u godini, ovoga puta 8. i 9. decembra na novoj lokaciji – u hotelu Hilton.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa trendovima za 2019. godinu kada je reč o ponudama modnih kuća, zlatara, poslastičara, prostora za venčanja, aranžera, dekoratera, cvećara, agencija za planiranje venčanja…

Pored mnogobrojnih štandova, posetioce sajma očekuju i besplatne radionice na kojima će profesionalci iz različitih oblasti davati korisne informacije i savete.

Beogradski sajam venčanja – lek protiv stresa mladenaca

Sajam se otvara u subotu 8. decembra u 10.00. Među radionicama su „Feng Shui wedding praktičnu radionicu – Sredi stan za srećan brak“, a zatim i radionica Stevana Radivojevića. Doktorka Yoanna Batsialou govoriće o mezoterapiji i wedding nezi.

Na radionici o make up novitetima od 15.00 govoriće poznata šminkerka i influenserka Jovana Arsić (@jovanaisabella) i jedna od najuticajnijih domaćih influenserki Tamara Ćosić (@lepasvakidan).

Od 15.30 sledi iznenađenje koje svojim wedding muzičkim performansom pripremaju Tijana Dapčević, Jovana Pajić Tamara Dragić, Danijel Kovačević, Lejla Hot, Danijela Karić, a u svemu tome pomoći će im i jedan od najpopularnijih koreografa u Srbiji Ivan Mileusnić.

Posle muzičkog predaha, od 16.00 do 20.00, biće održano još nekoliko radionica.

I drugog dana govoriće dr Yoanna Batsialou (11.00), zatim i šminkerka Jovana Arsić (12.00). Od 13.00 biće priređeno svečano proglašenje pobednika za Najvenčanje u protekloj godini.

Posle svega toga, budući mladenci će imati još dovoljno vremena do 20.00 da obiđu sajam, upoznaju se sa ponudom svih izlagača koji će, svako u svojoj delatnosti prezentovati svetske wedding trendove za narednu godinu.

Organizator sajma je specijalizovani časopis Reci DA. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.