Naslovna » BG svaštara » TV i online program » HBO Go: Novi tizer trejler za seriju „Uspeh“
HBO Go: Prva regionalna serija "Uspeh"
HBO Go: Prva regionalna serija "Uspeh"

HBO Go: Novi tizer trejler za seriju „Uspeh“

Za prvu regionalnu HBO Europe seriju „Uspeh“ u režiji oskarovca Danisa Tanovića objavljen je novi tizer trejler.

Pošto je u Zagrebu održana ekskluzivna pretpremijera prve serije iz originalne HBO Europe produkcije u našem regionu „Uspeh“, objavljen je i novi tizer trejler:

https://youtu.be/kJp3s66JYec

Serija će gledaocima biti dostupna od 6. januara 2019. godine putem HBO Go usluge i HBO kanala u zemljama regiona (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), kao i širom Centralne Evrope, Skandinavije i Španije.

Scenario šestodelne serije „Uspeh“ potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa, a reditelj je oskarovac Danis Tanović.

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), nadzorna producentkinja je Ema Tarner (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Europe), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan).

„Sam scenario je odlično napisan, bilo je jako interesantno pratiti razvoj priče i posmatrati kako svaki član ekipe daje svoj kreativni doprinos. Od priprema koje su prethodile snimanju, osmišljavanja kostima i scenografije, do toga kako su se glumci uživeli u svoje uloge i na koji način ih je Danis vodio kroz priču i likove, pa sve do samog procesa postprodukcije. Verujemo da je ‘Uspeh’ serija čiji će kvalitet prepoznati gledaoci, a novi tizer trejler je tu da ih dodatno zaintrigira kroz likove, radnju i atmosferu“, izjavila je Ana Balentović.

„Uspeh“ – slojevita priča

„Uspeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima.

To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Glavne uloge igraju Toni Gojanović, Tara Taler, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić.

U ostalim ulogama: Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Borut Veselko, Jasna Žalica, Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Diana Vidušin, Filip Majer, Damir Poljičak, Tena Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško, Matija Kačan, Dora Perojević i mnogi drugi.

HBO Europe

HBO Europe producira kvalitetne serije u Češkoj, Rumuniji, Poljskoj i Mađarskoj još od 2010. godine. Tokom 2016. godine produkcijske aktivnosti su proširene na Skandinaviju i Španiju, a 2017. i na Adria region.

Među HBO Europe serijama su i nagrađivana serija „Čopor“ (Wataha, Poljska), „Pustinja“ (Pustina, Češka), „Lagodan život“ (Aranyelet, Mađarska), „Senke“ (Umbre, Rumunija) i „Ognjeni grm“ (Burning Bush, Češka).

Najavljene su i nove serije „Hakervil“ (Hackerville, Rumunija i Nemačka), „Josta“ (Gösta, Švedska), „Uspeh” (Hrvatska), „Zaslepljen svetlima” (Blinded By The Lights, Poljska), „Beforeigners” (Norveška) i „Oblivious” (Češka).

Sve serije iz orginalne HBO Europe produkcije dostupne su putem HBO GO usluge videa na zahtev www.hbogo.rs.