Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Hornsman Coyote Soundsystem u klubu Soul Society

Hornsman Coyote Soundsystem u klubu Soul Society

Hornsman Coyote Soundsystem posle pauze od godinu dana održaće klupsku svirku 29. decembra u klubu Soul Society (stari Bitefartcafe).

– Prošlo je godinu dana od kada smo svirali klupski koncert u Beogradu. Ovog puta biće plivanja po muzici, pevanja i skakanja po bini i oko nje – najavljuje Nemanja Kojić.

Karte će biti u prodaji na samo veče nastupa.

Legendarni reggae rock muzičar Hornsman Coyote (Kojić) na ovom koncertu izvešće sada već svima poznate hitove poput „Glow Jah Light“ i „Belly of the Beast“, kao i numere sa poslednjeg studijskog albuma „Sevengreen“, kao što su „Tone of Your Voice“, „Bells of Hate“ i „Modern Age Slavery“.

Hornsman Coyote Soundsystem su Nemanja Kojić – vokal, trombone, Đurđica Vali Gajić – prateći vokal i Martin Gak Martinees – DJ.

Da podsetimo, od izdavanja albuma pa do danas, objavljeno je čak šest spotova za numere sa poslednjeg studijskog albuma.

– Puno smo putovali u međuvremenu i vraćamo se sa mnogo novih utisaka i muzike. Uvežbali smo „Severgreen“. Jedva čekamo da se družimo. Ljubav svima! Vidimo se u subotu 29. decembra u Soulu – najavljuju uzbudljivo veče Kojot i članovi njegovog Soundsystema, Đurđica i Martin.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.