Naslovna » Turizam » Kosančićev venac: Besplatne turističke ture „Hej, budi ortak i podeli“
Besplatne turističke ture
Besplatne turističke ture

Kosančićev venac: Besplatne turističke ture „Hej, budi ortak i podeli“

U subotu i nedelju, 8. i 9. decembra od 12.00, biće organizovane besplatne turističke ture „Hej, budi ortak i podeli“ na Kosančićevom vencu.

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, „Belgrade Free Walking Tours“ uz podršku Turističke organizacije Beograda, organizuje besplatne turističke obilaske grada u cilju prikupljanja novca za paketiće za decu iz Svratišta i Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije.

„Belgrade Free Walking Tours“ su besplatne pešačke ture koje funkcionišu po principu proizvoljnog davanja bakšiša, i koje se tokom cele godine dva puta dnevno organizuju za Beograđane i goste Beograda.Za dž

Ovog vikenda, dva poznata beogradska vodiča, Željko Petrović i Zoran Nikolić, vodiće besplatne ture obilaska Kosančićevog venca, pod nazivom „Neispričane priče o Beogradu“, odnosno „Male tajne građanskog Beograda“.

Po završetku ture posetioci će davati bakšiš od kog će biti kupljeni novogodišnji paketići namenjeni deci iz Svratišta i Instituta za onkologiju i radiologiju.

Ture traju oko sat vremena. Okupljanje je na uglu ulica Kralja Petra i Knez Mihailove, oba dana u 12.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.