Naslovna » BG servis » Nova mogućnost plaćanja parkiranja: Parking Pass
Nova mogućnost plaćanja parkiranja: Parking Pass
Nova mogućnost plaćanja parkiranja: Parking Pass

Nova mogućnost plaćanja parkiranja: Parking Pass

Od danas, 5. decembra 2018, JKP „Parking servis“ uveo je Parking Pass, novu opciju plaćanja parkiranja u vidu vremenske parking kartice.

Parking pass kartica omogućava neograničeni broj ulazaka/izlazaka u javne garaže i parkirališta, u okviru vremenskog perioda za koji je kupljena.

Parking pass je vremenska parking kartica za 22 objekta, kojima upravlja JKP „Parking servis“, i važi određeni vremenski period – 24 sata, 3 ili 7 dana. Kupuje se na parking objektima ovog preduzeća, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa. Kartica se aktivira prvim ulaskom u garažu, odnosno na parkiralište.

Parking Pass kartice – štede vreme i novac

– Korisnicima nudimo da po nižim cenama parkiraju svoja vozila na našim objektima određeni vremenski period. Ovo je odlična opcija naročito za posetioce Beograda, koji kupovinom Parking pass kartice tačno znaju koliko će ih parkiranje koštati tokom njihovog boravka u našem gradu i plaćaju ga po povlašćenim cenama. Takođe, oni više ne razmišljaju ni o tome kako i gde plaćaju parkiranje, a štede i svoje vreme, jer samo ulaze i izlaze iz garaža i parkirališta, bez odlaska na blagajnu – istakao je direktor JKP „Parking servis“ Andrija Čupković.

Prilikom prvog ulaska na parking objekat Parking pass kartica se aktivira i na njoj se štampa datum i vreme do koga ona važi, kako bi korisnici precizno znali do kada karticu mogu da koriste.

U slučaju da je istekao vremenski period za koji je kartica kupljena, a vozilo nije napustilo parking objekat, prekoračenje parkiranja se plaća po započetom satu.

Korisnici Parking pass kartice imaju mogućnost da, u periodu od 1. aprila do 1. novembra, bez nadoknade koriste dva bicikla u garaži „Obilićev venac“ i parkiralištima „Ada Ciganlija“, „Milan Gale Muškatirović“ i „Sava centar“. Ova beneficija važi samo u toku aktiviranog vremenskog perioda kartice.

„Parking servis“ skreće pažnju stalnim korisnicima i posetiocima Beograda da kupovinom Parking Pass kartice štede i novac i vreme, jer je cena parkiranja putem ove kartice, za više dana, niža od redovnih cena na parking objektima, kao i da ne moraju da odlaze na blagajnu kako bi platili parkiranje.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.