Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (13. decembar 2018)
Novi filmovi u bioskopima (13. decembar 2018): Akvamen
Novi filmovi u bioskopima (13. decembar 2018): Akvamen

Novi filmovi u bioskopima (13. decembar 2018)

Akvamen„, „Kursk – prokletstvo dubine„, „You go to my head“ – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 13. decembra 2018. godine.

Filmove „Spajdermen – Novi svet“ i „Wongar“ predstavili smo prošle nedelje. Preporučujemo uvek atraktivan Festival podvodnog filma. Premijera filma „Bamblbi„, koji takođe ovde predstavljamo, biće priređena u bioskopu Cineplexx Ušće SC, u utorak, 18. decembra od 19.30.

Akvamen

https://youtu.be/aeYeEe6Vgik

„Akvamen“ je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Džejson Momoa a film je režirao Džejms Van.

Mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje mora da se vrati i da spasi svoj narod. Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još veliki broj fantastičnih glumaca. Među njima su Nikol Kidman, Vilijam Defo i Patrik Vilson.

Originalni naslov: Aquaman. Dužina trajanja filma: 143 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, avantura. Uloge: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman. Reditelj: James Wan.

Kursk – prokletstvo dubine

Film je nastao po knjizi Roberta Mora „A Time to Die“, istinitoj priči o katastrofi koja je zadesila podmornicu Kursk.

Ruska podmornica K-141 Kursk bila je ponos ruske flote, koja je simbolizovala moć i snagu ruske mornarice. Stavljena u pogon 1994. godine, 154 metra dugačka nuklearna podmornica bila je aktivna manje od šest godina u trenutku kad je potonula.

Film prati jednu od najvećih pomorskih tragedija. U vreme tragedije u podmornici je bilo 118 mornara a većina članova posade bila je mlađa od 30 godina. Dok su se mornari borili za život, njihove porodice vode borbu s političkim preprekama i nemogućim izgledima da ih spasu.

Originalni naslov: Kursk. Dužina trajanja filma: 117 minuta. Države i godina proizvodnje: Belgija, Luksemburg / 2018. Žanr: drama. Uloge: Léa Seydoux, Colin Firth, Matthias Schoenaerts. Reditelj: Thomas Vinterberg.

You Go To My Head

U pustom delu Sahare, misteriozna automobilska nesreća ostavlja mladu ženu izgubljenu i samu.

Džejk, arhitekta koji je odvodi najbližem lekaru i saznaje da ona pati od post-traumatske amnezije. Očaran njenom lepotom, Džejk se predstavlja kao njen muž, daje joj ime Kiti i počinje da stvara život za kojim je uvek žudeo.

Kako je vreme prolazilo, Kiti se polako zaljubljuje u arhitektu, ali kada prošlost ispliva na površinu, Džejk je sve više u strahu da će izgubiti ljubav svog života.

Originalni naslov: You Go To My Head. Dužina trajanja filma: 116 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, Belgija, Nemačka / 2017. Žanr: drama, misterija. Uloge: Delfine Bafort, Svetozar Cvetković, Arend Pinoy. Reditelj: Dimitri de Clercq.

Bamblbi

Tokom bekstva, godine 1987. Bamblbi pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji.

Čarli, koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mesto pod zvezdama, otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatiće da ovo nije obična, žuta Volkswagen buba.

Originalni naslov: Bumblebee. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, naučna-fantastika. Uloge: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr, Rachel Crow, Pamela Adlon. Reditelj: Travis Knight.

(danubeogradu.rs)