Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (27. decembar 2018)
Novi filmovi u bioskopima (27. decembar 2018): Razbijač Ralf 2
Novi filmovi u bioskopima (27. decembar 2018): Razbijač Ralf 2

Novi filmovi u bioskopima (27. decembar 2018)

Razbijač Ralf 2: Ralf rastura internet„, „Na plaži Česil“ – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 27. decembra 2018. godine.

Filmove „Petar Pan i Magična kutija Nedođije„, „YouTube ratovi„, „Bela i Sebastijan – Najbolji prijatelji“ predstavili smo prošle nedelje.

Razbijač Ralf 2: Ralf rastura internet

Negativac iz video-igrice ali dobričina u „stvarnom životu“ – Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, „Šećernu groznicu“.

Potraga ih uvodi u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike.

Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta „BuzzzTube“ i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, pa se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao…

Originalni naslov: Ralph Breaks the Internet. Dužina trajanja filma: 114 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: animirani, avantura. Sinhronizacija: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar. Reditelji: Rich Moore, Phil Johnston.

Na plaži Česil

U režiji Dominika Kuka stiže film rađen po istoimenom romanu Ijana MekEvana „Na plaži Česil“ iz 2007. godine koji govori o nespretnosti dvoje mladih na samom početku zajedničkog života.

Ovo je istovremeno lepa, tužna, neprijatna, blaga, predivna, tragična i melodramatična ljubavna priča.

Florens i Edvard dolaze iz potpuno različitih svetova. Ona je violinistkinja u gudačkom kvartetu; on je diplomirani istoričar zainteresovan za književnost. Ona je bogata, on nije. Ali, oni se jako dobro razumeju. U stvari, mladi zaljubljeni par se upravo venčao i uputio u mali hotel na plaži Česil gde će provesti svoj medeni mesec.

Sećanja na opuštene i zaljubljene trenutke im igraju pred očima dok se spremaju za ono što se podrazumeva prve bračne noći – prvo seksualno iskustvo.

Originalni naslov: On Chesil Beach. Dužina trajanja filma: 110 minuta. Država i godina proizvodnje: VB / 2018. Žanr: drama, romantična komedija. Uloge: Saoirse Ronan, Emily Watson, Anne-Marie Duff. Reditelj: Dominic Cooke.

(danubeogradu.rs)