Naslovna » Izlasci » Akcije » Ulica otvorenog srca 2019 u Borči
Ulica otvorenog srca u Borči
Ulica otvorenog srca u Borči

Ulica otvorenog srca 2019 u Borči

U utorak, 1. januara od 10.00 do 16.00, u Ulici bratstva i jedinstva u Borči biće održana tradicionalna novogodišnja manifestacija Ulica otvorenog srca.

Gradska opština Palilula organizuje i ove godine popularnu manifestaciju a prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe.

U programu manifestacije Ulica otvorenog srca u Borči učestvovaće mađioničar, animatori, maskote sa omiljenim dečjim likovima, kao i „Deda Mraz sa Palilule“ koji će deliti deci poklone.

Za saobraćaj će biti zatvorena Ulica bratstva i jedinstva na delu od Valjevskog odreda do ulice Bele Bartoka 1. januara od 8.00 do 16.00.

Tokom održavanja manifestacije vozila javnog gradskog prevoza saobraćaće izmenjenom trasom i to:

– Vozila sa linija 85 i 96, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva do terminusa „Borča 3“ u oba smera saobraćaće ulicama Bratstva i jedinstva, Valjevskog odreda i Ulicom ratnih vojnih invalida.

– Vozila sa linija 95 i 105l na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida do terminusa „Borča 3“, u oba smera saobraćaće ulicom Ratnih vojnih invalida.

Uspostavljaju se privremena stajališta:

– Kombinatova (u oba smera) u ulici Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Valjevskog odreda, gledajući iz pravca Zrenjaninskog puta ka termunusu „Borča 3“.

Vozila JGP na izmenjenom delu trase koristiće privremena i sva postojeća stajališta. (danubeogradu.rs)