Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » ZAA u novoj postavi u klubu Soul Society

ZAA u novoj postavi u klubu Soul Society

Poznati bend ZAA će prvi put nastupiti pred beogradskom publikom u novom sastavu 28. decembra u klubu Soul Society (stari Bitefartcafe).

Od regea, preko daba, do soula, od Kruševca do Beograda i dalje, na muzičkom potezu koji objedinjuje dobre i pozitivne muzičke tradicije, plesne ritmove stare škole sa novim zvukom.

ZAA je grupa koja je iznedrila mnoge poznate muzičare i poneku zvezdu, ZAA je baza i muzičko skrovište za mnoge muzičare i muzičke sladokusce.

Uz lidera grupe Ivana Đokića, nezamenljivog Zlatka Petkovića (bubnjevi), Anđelu i trombonistu Nikolu Stanojevića, novi članovi grupe, koji već uveliko rade na četvrtom studijskom albumu, postali su: Iva Pažin (klavijature, vokal), Sava Živanović (bas) i saksofonista Nikola Miloradović.

Kao specijalni gosti nastupiće i grupa Dram, koja će otvoriti koncert. Dram postoji od maja 2017. godine. Muzičko opredeljenje im je: kombinacija blue-eyed soul-a, popa i američkog roots roka. Muzički uzori: Chat Faker, Matt Corby, Ed Sheeran, Kaleo i mnogi drugi.

Na prednovogodišnjem koncertu u Soul Society klubu, grupa ZAA će nam „pokaZaati“ šta je značila do 2018, a šta nam sprema ZAA budućnost.

Posle deset godina, uz stalne inovacije i uspehe ZAA vraća nam se u petak 28. decembra, sa renoviranom postavom i aranžmanima pesama koje već znate i novim koje još niste čuli.

– Vraćamo se u Beograd podmlađeni, renovirani, prepuni energije, nove muzike i starih hitova. Spremite se za napad ljubavi i gruva u Soulu, 28. decembra. Ovu godinu ćemo završiti sa totalnom feštom, radujemo se druženju sa publikom i koncertu u starom dobrom beogradskom klubu! Voli vas ZAA! – poručuju fanovima članovi famoznog kruševačkog benda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.