Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Beogradska filharmonija: Besplatne ulaznice za koncerte za bebe
Beogradska filharmonija: koncerti za bebe
Beogradska filharmonija: koncerti za bebe

Beogradska filharmonija: Besplatne ulaznice za koncerte za bebe

U ponedeljak, 4. februara od 10.00 na blagajni Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) deliće se besplatne ulaznice za koncerte za bebe.

Nova serija koncerata biće održana u utorak i sredu, 12. i 13. februara od 11.00 i 12.30, u Sali Beogradske filharmonije.Za dž

Program u trajanju od oko 30 minuta, prilagođen je deci uzrasta do dve godine, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za roditelje. Dok orkestar svira „Simfoniju uspavanki“, sala je pretvorena u muzičku igraonicu gde bebe neometano uživaju u klasičnoj muzici.

Filharmonija je dodala još jedan termin, 11. februara od 12.30, otvoren isključivo za prijave putem i-mejla kako bi roditelji koji ne žive u Beogradu mogli da dovedu svoje bebe.

U sredu, 6. februara od 10.00, prvih 50 mejlova koji stignu na adresu karte@bgf.co.rs, dobiće potvrdu za prisustvo u ovom dodatnom terminu. Potrebno je navesti ime i prezime roditelja, a ulaznica je isključivo za jednu bebu. Nadležni u BGF mole da se navede da li beba ima dozvolu da se fotografiše za potrebe promocije koncerta na društvenim mrežama i u medijima.

Pored pomenutog termina, koncerti se održavaju 12. i 13. februara od 11.00 i 12.30 kada će bebe do dve godine slušati „Simfoniju uspavanki“ u trajanju od pola sata. Budući da je broj mesta ograničen, a interesovanje za ove programe intenzivno raste, Filharmonija će za naredni ciklus uvesti još više termina. Tako će cela prva nedelja aprila (1-5. april) biti posvećena isključivo bebama.

Za bebeće koncerte Beogradske filharmonije vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice podele takoreći odmah.

Iako su kapaciteti ograničeni da bi bebe imale najbolje uslove za uživanje u muzici, do sada je Simfoniju uspavanki čuo već veliki broj dece.

Kako bi obezbedila što većem broju beba da uživa u ovom nesvakidašnjem orkestarskom nastupu, Beogradska filharmonija moli roditelje koji su već doveli svoje najmlađe da se strpe do naredne sezone kada će ih dočekati nov „bebeći“ repertoar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.