Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Beogradska filharmonija: Besplatne ulaznice za koncerte za bebe
Beogradska filharmonija: koncerti za bebe
Beogradska filharmonija: koncerti za bebe

Beogradska filharmonija: Besplatne ulaznice za koncerte za bebe

U ponedeljak, 4. februara od 10.00 na blagajni Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) deliće se besplatne ulaznice za koncerte za bebe.

Nova serija koncerata biće održana u utorak i sredu, 12. i 13. februara od 11.00 i 12.30, u Sali Beogradske filharmonije.Za dž

Program u trajanju od oko 30 minuta, prilagođen je deci uzrasta do dve godine, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za roditelje. Dok orkestar svira „Simfoniju uspavanki“, sala je pretvorena u muzičku igraonicu gde bebe neometano uživaju u klasičnoj muzici.

Filharmonija je dodala još jedan termin, 11. februara od 12.30, otvoren isključivo za prijave putem i-mejla kako bi roditelji koji ne žive u Beogradu mogli da dovedu svoje bebe.

U sredu, 6. februara od 10.00, prvih 50 mejlova koji stignu na adresu karte@bgf.co.rs, dobiće potvrdu za prisustvo u ovom dodatnom terminu. Potrebno je navesti ime i prezime roditelja, a ulaznica je isključivo za jednu bebu. Nadležni u BGF mole da se navede da li beba ima dozvolu da se fotografiše za potrebe promocije koncerta na društvenim mrežama i u medijima.

Pored pomenutog termina, koncerti se održavaju 12. i 13. februara od 11.00 i 12.30 kada će bebe do dve godine slušati „Simfoniju uspavanki“ u trajanju od pola sata. Budući da je broj mesta ograničen, a interesovanje za ove programe intenzivno raste, Filharmonija će za naredni ciklus uvesti još više termina. Tako će cela prva nedelja aprila (1-5. april) biti posvećena isključivo bebama.

Za bebeće koncerte Beogradske filharmonije vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice podele takoreći odmah.

Iako su kapaciteti ograničeni da bi bebe imale najbolje uslove za uživanje u muzici, do sada je Simfoniju uspavanki čuo već veliki broj dece.

Kako bi obezbedila što većem broju beba da uživa u ovom nesvakidašnjem orkestarskom nastupu, Beogradska filharmonija moli roditelje koji su već doveli svoje najmlađe da se strpe do naredne sezone kada će ih dočekati nov „bebeći“ repertoar.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.