Naslovna » Izlasci » Akcije » Besplatni programi za đake Čukarice tokom zimskog raspusta
Besplatni programi za đake Čukarice
Besplatni programi za Ä‘ake ÄŒukarice

Besplatni programi za đake Čukarice tokom zimskog raspusta

Tokom zimskog raspusta besplatni programi za osnovce i srednjoškolce biće organizovani na opštini Čukarica.

Besplatna plesna škola

Gradska opština Čukarica u saradnji sa plesnom školom You dance organizuje tokom zimskog raspusta besplatne časove plesa za čukaričke osnovce i srednjoškolce.

Učenici će naučiti osnove standardnih i latino plesova na časovima, koji će se održavati utorkom (5. februara i 12. februara) i četvrtkom (7. februara i 14. februara) od 11.00 do 12.00 u hali sportskog centra Žarkovo (Prote Milorada
Pavlovića 54).

Zainteresovani đaci Čukarice, koji žele da tokom raspusta nauče prve plesne korake, mogu se prijaviti na broj telefona 064/3470-893.

Besplatna škola fudbala

Škola fudbala „Santos“ u sradanji sa GO Čukarica tokom februara organizuje besplatnu školu fudbala. Treninzi će se održavati svakog ponedeljka i četvrtka od 18.00 u Hali sportova „Žarkovo“ na Košutnjaku (Olimpijskih igara 14).

Škola fudbala je namenjena dečacima i devojčicama uzrasta od pet do 12 godina. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem broja telefona 060/1788-038.

Besplatni sportski program „Nema zime za sportiste“

U organizaciji GO Čukarica, a uz tehničku realizaciju SK Sportickus, biće održan besplatni sportski program „Nema zime za sportiste“ za decu osnovnih škola Čukarice. Đaci će imati priliku da treniraju svakog radnog dana u prepodnevnim terminima od 4. do 17. februara u Sportskom centru Žarkovo.

Ovaj projekat će biti smešten u dva trenažna sata, od ponedeljka do petka i to:
-10-11 časova za decu mlađeg školskog uzrasta, od prvog do četvrtog razreda;
– 11-12 časova za decu starijeg školskog uzrasta, od petog do osmog razreda.

Treninge će sprovoditi profesori fizičkog vaspitanja iz SK Sporticus, koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, a mališane očekuje bogat i interesantan sportski sadržaj.

Trenažni akcenat u radu sa mlađim školarcima će biti na razvoju opšte motorike i koordinacije kroz bazičnu grupu sportova (atletike i gimnastike), elementarne i funkcionalne igre, kao i vežbe za jačanje i istezanje celokupne muskulature.

Stariji đaci će imati priliku da obrađuju i usavršavaju tehničke i taktičke elemente sportova sa loptom (košarka, fudbal i rukomet).

Informacije i prijave na broj telefona: 064/2922-261 i 065/3082-667. (danubeogradu.rs)