Naslovna » Izlasci » Akcije » Dani Herceg Novog u Beogradu: Defile mažoretkinja u Knez Mihailovoj
Dani Herceg Novog u Beogradu: Defile mažoretkinja
Dani Herceg Novog u Beogradu: Defile mažoretkinja

Dani Herceg Novog u Beogradu: Defile mažoretkinja u Knez Mihailovoj

U subotu, 12. januara, TO Herceg Novi organizovaće manifestaciju „Dani Herceg Novog u Beogradu“ u cilju promovisanja i popularizacije turističke ponude ovog grada.

Jedan od najprepoznatljivijih festivala u našem regionu, Praznik mimoze, koji ove godine obeležava 50 godina od osnivanja, u subotu će najavljen u Beogradu defileom čuvenih hercegnovskih mažoretkinja Knez Mihailovom ulicom.Za dž

Defile mažoretkinja će početi u 18.00 ispred Biblioteke grada Beograda, odnosno ispred Info centra TOB, i kretaće se Knez Mihailovom ulicom do Palate Albanija. U defileu učestvuje i muzička grupa Exodus.

Praznik mimoze je najstariji festival u Herceg Novom, koji će u čast jubileju ove godine trajati 50 dana, od 1. februara do 22. marta.

Na svečanom otvaranju nastupiće Zdravko Čolić, dok će se prvog vikenda u februaru održati Fešta od mimoze, ribe i vina duž hercegnovske rivijere. Festival uključuje izložbe cveća, koncerte, programe za decu, kao i druge segmente programa.

U okviru festivala Praznik mimoze učestvovaće i Turistička organizacija Beograda, koja će kroz kulturno zabavni program promovisati turističku ponudu Beograda u Herceg Novom. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.