Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mala škola bontona: The Bestbeat – Kako se slušaju Bitlsi
Mala škola bontona: The Bestbeat - Kako se slušaju Bitlsi
Mala škola bontona: The Bestbeat - Kako se slušaju Bitlsi

Mala škola bontona: The Bestbeat – Kako se slušaju Bitlsi

Ciklus „Mala škola bontona“ tradicionalno počinje u novoj godini koncertom grupe The Bestbeat i programom „Kako se slušaju Bitlsi“ u Velikoj dvorani Kolarca.

U organizaciji Centra za muziku Kolarčeve zadužbine, The Bestbeat će nastupiti u subotu, 26. januara od 11.00. Cena ulaznice je 200 dinara.

Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice. On na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program.

Uz njega, mališani saznaju istoriju Kolarčeve zadužbine, nauče kad se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.

The Bestbeat će najmlađoj publici (uzrasta od pet do deset godina) i njihovim roditeljima i pratiocima predstaviti najveće hitove legendarnog sastava iz Liverpula onako kako su ih Džon, Pol, Džordž i Ringo nekada svirali. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.